MATILDA OLÉN

Bildbomb: London #2

Kategori: Okategoriserade

Shopping, mat, kaffe, smoothie och en liten ("liten") utgång i nya klackar på det.

Schyssta Meloner!

Kategori: Okategoriserade

Tjenixen! Gissa tre gånger vad jag gör idag. Japp, hänger i solen. Något som inte är lika vanligt är att jag har sällskap av en bok som jag sträckläser, haha. Men så mysigt.

Ps. Glid in här om ett tag så ska ni få en till dos av London-bilder! Puss, M.

Bildbomb: London

Kategori: Okategoriserade

Tjoho, ett skepp kommer lastat med bilder från fina London! Ni skymtar mycket Joe & The Juice, Starbucks, shopping, mat och ett litet bevis på engelsmäns artighet. Enjoy!
Dom goda nyheterna är att detta bara är en liten aptitretare - mer bilder kommer!

Starbucks @ Heathrow

Kategori: Okategoriserade


Hi guys! Jag och min andra halva har landat i lilla Falun (men helst vill jag bara sätta mig på ett plan tillbaka och bosätta mig där). Ni ska få mer bilder än vad ni orkar kolla på, men först vill jag ta vara på sommarsolen som Sverige bjuder på! Puss, M.

Sunday After Funday

Kategori: Okategoriserade


Halli hallå! Efter gårdagens SJUKT ROLIGA klubbrunda med SJUKT HÄRLIGA engelska snubbar så tog jag och Fridis en liten sovmorgon innan vi käkade italienskt på Oxford Street (som fick smaklökarna att jubla). 

Nu ligger jag och Frida heldöda i hotellsängen och pillar på våra fina nya inköp, hihi. Ha en fin kväll swedes! Puss, M.

Just Nu:

Kategori: Okategoriserade


Skaplig utsikt från bussen.

Jag och Frida har varit igång sen solen gick opp och nu har vi hunnit få skavsår i armvecken av alla tunga kassar! Men Gud vad mycket fint vi har hittat. Ska bli så kul att visa er ordentliga bilder! Puss, M.

Update From London

Kategori: Okategoriserade


Hejsan! Vi har landat i storstan, vi har hunnit shoppa och vi mår bättre än någonsin. Tacka vet jag Starbucks, Frida och svenskar som ger en rabatt, hehe. Vi hörs gullnosar! Puss, M.

Next Stop:

Kategori: Okategoriserade

-

Hejdå ett sovande Sverige, vi hörs i London!

Ps. Jag och Frida är hypertaggade trots att klockan är tre på nattkvisten.

The Past Days

Kategori: Okategoriserade

Tjenixen! De senaste dagarna har jag verkligen bara njutit av livet, naturen och sällskapet. Vi har åkt båt, gafflat, myst med te på kvällen, solat och badat i 27-gradigt vatten (!!!). "Bättre än Grekland", som min goa farfar brukar säga.

Frida ligger och väntar så snällt i min säng så ska krypa ner till henne. Om några timmar är det upp och hoppa och åka till... ja, ni vet vilken världsmetropol. Godnatt och sov sött! Puss, M.

Day / Night: Metallic Dress

Kategori: Mode

-
 

Bikini Bottom

Kategori: Mode

Såhääääääär glad är jag över att få användning av mina bikinisar! Dom här trollerna knep jag på H&M för världens minsta peng, typ. Asläckra och passar ju till alla möjliga toppar.

Toasty

Kategori: Okategoriserade

Tjenamors och godmorgon! Rostat bröd i all ära, men grillad macka slår ändå den frukostklassikern. Släng på mozzarella, skinka, soltorkade tomater och basilika!

Det enda som är säkert med livet är att det blir ändrade planer, hur mycket man än planerar. Igår kväll snackade jag med min kusin och spikade in ännu en semester på semestern - så idag drar jag till sommarstället! Det ligger på en ö, så nätet ska vi inte ens snacka om. Men guess what, jag har trollat in lite tidsinställda inlägg åt er! Bra va? Nu ska jag slänga mig in i bilen, ha det fint så länge! Puss, M.

On Your Request...

Kategori: Mode

-

Jag håller med, det ska inte behöva kosta en förmögenhet att se bra ut. Här har ni budgetsnyggt till både fest och vardags! Klicka bara på bilden så får ni reda på var ni kan lägga vantarna på allt. Behöver vi ens tala om jackan? 499 spänn?! Ja, tack!

Summer Paradise

Kategori: Okategoriserade

 
Hujeda mig vilken semester på semestern jag fick när jag åkte till Hedemora och hem till Fridas päron! Jag blev så himlans bortskämd med både god mat och gott sällskap. En kanon-visit helt enkelt! Inga bilder skulle göra stället rättvisa, men när jag hoppade ur bilen skrek jag bara "SOMMARPARADIS!".

I lördags slängde jag och Frida oss in i bilen och åkte tillbaka till Falun och svidade om till klänning - lördag betyder ju festligheter. Och nu har en ny vecka börjat och London-nedräkningen är brännhet och jag är bara så jäkla redo att åka dit NU. Mitt internet är fortfarande lite tröligt, men det ska fixa sig i veckan så bered er på UPDATE, har mycket utkast att publicera, hihi. Puss, M.

Day / Night: Long Dress

Kategori: Mode

-
 
Vill lägga tassarna på en draperad långklänning! 

Pattern

Kategori: Mode

Hej finisar! Min taskiga uppdatering skyller jag på att mitt internet ligger nere (katastrof). Men nu har jag löst problemet lite smått! Och vill visa er den här somriga godbiten.

Igår hängde jag, Carro, Elin och Jakob på min balkong och skrattade till klockan slog nästa dag, och idag blir det typ samma sak - jag inväntar nämligen Carro i skrivande stund! Hurra för sommarkvällar. Puss, M.

If I Say "Please"...

Kategori: Mode

 
1

Dolce & Gabbana's "Desire", stövlar, världens läckraste klänning och bandeau-bikinsar - JA TACK!

Summer Essentials

Kategori: Okategoriserade

Idag har jag lapat sol, målat tåssingar, strosat i bikini och t-shirt i XL. Nu: kaffe och New Girl! (Livet på en pinne).

I Love...

Kategori: Mode

-

Interior

Kategori: Okategoriserade

Halli hallå! I brist på andra bilder vill jag slänga in lite inredning, det händer ju inte så ofta. Är så djävulskt sugen på att flyga ut ur boet och inreda eget.

Igår drog jag och Elin ännu en krogrunda, och som vanligt blev den ganska lyckad! Och som vanligt har jag och Jakob bara tagit hand om varandras dagen efter-symtom hela dagen, haha. Vi körde botemedel som Svampbob-maraton och köttbullar.

Ps. Såg 22 Jump Street i fredag. Mitt tips - se den!

Summer Snapshots

Kategori: Okategoriserade

Hemmagjorda glasstrutar är dom bästa / Mixa ihop banan + frysta jordgubbar + hallon och ni har en kanongod smoothie som smakar sorbet, mmmm! / Största ananasen jag sett / Frappe i solstolen.

Hallojsan! Igår kom Elin och hämtade upp mig med bilen och sen drog vi en krogrunda ändra från Borlänge till Falun, haha. (Stackarn var spiknykter medan jag svepte glas efter glas). Kvällen slutade inte förrän fem-snåret på morgonkvisten då jag damp ner i pojkvännens säng. Och idag har vi bara njutit av varandras sällskap hela dagen! Vi gjorde inte ett smack men timmarna rann iväg kalasfort ändå... Nu ska jag ta mig i kragen och göra någon form av träning innan jag slänger upp fötterna i tv-soffan. Vi hörs imorgon, solstrålar! Puss, M.

Idag Vill Jag...

Kategori: Mode

-

... klicka hem den här klänningen och bo i den i ett par månader framöver! Rackarns vad läcker den är. Från For Love And Lemons, ni kanske kommer ihåg när jag visade er deras asgrymma lookbook i våras? Men men, har köpstopp x100 inför London så jag får nöja mig med att se men inte röra ett tag till.

White Shorts

Kategori: Mode

Ni skymtade dom här igår, men vill visa er ordentligt hur tjusiga mina nya vita shorts är! I skrivande stund sitter jag och fransar upp dom ännu lite till, så dom blir ännu lite tjusigare, hihi.

Goddagens! Hur mås det idag då? Jag både somnade och vaknade på helt fel sida och var på krigsstigen ända till jag fick i mig morgonkaffet, då jag blev på ypperligt humör! Tänk vad lite kaffebönor kan göra med själen. Nu när jag tänker efter vill jag banne mig ha en kopp till. Ha det fint, så hörs vi! Puss, M.

Served And Eaten

Kategori: Okategoriserade

Godkväll gosungar. Är på så himla bra humör så vill bara kika in och säga hej till er egentligen... så, hejsan! Mår ni bra? Jag har klämt i mig en kanonmiddag på vår uteplats i kvällssolen som är så mysig! Ingen uteplats slår dock den som vi hade när jag och familjen hälsade på lite släkt i ett hus i Spanien. Vi åt middag på taket varje kväll, och såg solen gå ner över stan, havet och bergen långt långt borta. Åh, vad fint det var! 

Jag ska snöra på mig löpardojorna och dra lite intervaller i mördarbacken utanför mig. Gjorde samma sak igår, följt av ett 30 minuters yoga-pass så räknar med att kroppen kommer vara lite mör, haha. Ha en helt fantastisk kväll, kära ni! Vi hörs och syns! Puss, M.

Answers

Kategori: Okategoriserade

Vad är det för storlek på jackan? Är den stor i storleken eller normal?
Den HÄR jackan (gissar på att du menar den beiga?). Jag skulle nog säga att den är liten i storleken! Jag har XS på min och den sitter i tajtaste laget skulle jag säga, men jag ville inte ha den sådär bylsig som många andra vill.

Ååh vilken mysig tröja, vart är den ifrån? Kram.
Den HÄR tröjan. Den är från H&M, världens kap!
 
Har du löshår eller har du haft det förut? Vart fixade du det isånnafall?
Nej, jag har inte löshår! Jag har haft förut och då har jag använt clips. Oftast köpte jag det i Stockholm och klippte och sydde på clips själv, så fixade väl det själv.

Hur vågar du gå och visa magen?
Haha, är det här en hint om att jag inte borde?! Nejdå. Jag tycker till 110% att alla människor är vackra, och jag tycker det skulle vara dubbelmoral om jag inte skulle gå i korta tröjor för jag inte är "tillräckligt smal". Om bara 10 år (när jag är 29 år) kommer det vara olämpligt att gå i magtröjor och jag kommer förmodligen inte få bättre kropp med åren, så varför inte passa på när man kan.

Excited

Kategori: Mode

Tjenixen på er igen! Rastlösheten slog till som ett skott i pannan, så nu planerar jag att göra lite nytta som att springa ärenden (har dreglat över en perfekt London-väska som jag vill lägga tassarna på) och svara på era frågor (!!!). Min countdown-app på mobben visar 17 korta (superlånga) dagar till London, och jag har lust att börja slänga ner grejer i resväskan redan nu! Jag och Frida har redan planerat nästa mini-resa, och jag har spånat på en liten blogg-förändring... Ja hörrni, helt plötsligt fick man mycket roligt att se fram emot och jag vill bara springa huvudstupa in i allt.

Nog babblat, ska ta itu med era funderingar först och främst! Stay updated. Puss, M.

Sunshine Makes Me Go Bananas

Kategori: Okategoriserade

Godmorgon, solstrålar! På grund av temperaturen i mitt rum (bastu-nivå) så blev det ofantligt svårt att sova så fort solen kikade fram imorse. Så, jag var uppe med tuppen och har redan hunnit dricka morgonjuicen i trädgården! Har absolut nada planer för dagen, men med tanke på att jag inte ser ett enda moln på himlen så blir det nog solstolsläge hela dagen, idag igen. Vi hörs! Puss, M.

We'll Send You A Postcard

Kategori: Okategoriserade

Nu kläcker jag den! Mina päron var bortresta hela min födelsedagshelg, och jag trodde på riktigt dom inte skulle uppvakta mig för fem öre... Sen när dom kom hem igen, sitter vi vid middagsbordet och pappa vänder sig till mig och säger "Vi har inte direkt köpt någon födelsedagspresent till dig... Men duger en London-resa?" Jag har på riktigt velat åkt dit så länge jag kan minnas, så jag var ju i extas!

... Och när man inte tror att saken kan bli bättre så blir den ju det. Igår hoppade Frida med på resan och hux flux så är det min bästa kompis som sitter bredvid mig på planet om 18 dagar! Herrejösses vilken grej, och herrejösses vad jag och Fridis har hoppat och skrikit, haha... Vips så blev sommaren 2014 helt jäkla fantastisk den med.

Back After B-Day

Kategori: Okategoriserade

 
Hej hopp! Jag har haft fullt upp med födelsedagsfirandet av bästa Frida hela långa helgen (ni vet hur mycket jag har längtat), men nu har ju till och med hon skällt på mig att uppdatera bloggen. Utan att bli långradig så kan jag ju bara säga att helgen blev en tiopoängare i alla kategorier! Dock är aldrig varken mobilen eller kameran i högsta hugg när jag är upptagen med att umgås... Men har knipit lite diverse snapshots ni får kika på så länge.

Jag och Frida har varit oskiljaktiga från lördag kväll till alldeles nyss när hon drog iväg, så nu ska väl jag fylla tomrummet efter henne med Suits. Jag har helt ärligt haft lite abstinens efter att få lägga ögonen på Mike och Harvey, hehe. Kika in strax så ska jag släppa en liten BOMB! Tills dess - ha det fint.

Sandals

Kategori: Mode

Det var väl minst sagt på tiden att solen kröp fram - jag har ju inte ens kunnat premiära mina läckra sandaler än! Och det är för bövelen juli. Sverige, ack ack ack...

Jag kan nog inte nämna en enda rolig grej som jag har gjort idag, så vad sägs om att bli relativt kortfattade... Taggar så in i bomben till lördag så det känns som livet är på paus tills dess! Haha ja ni, ta vara på fina kvällssolen så hörs vi imorgon. Puss, M.

Good Morning, Afternoon!

Kategori: Okategoriserade

Tjena mittbena! Idag startade man dagen sent, men visst tusan har den varit bra ändå. Det blir väl så när man vaknar bredvid helt rätt person. Annars har jag gjort en hel del nytta, tro't eller ej! Och ska väl fortsätta på den banan, innan det blir kväll och därmed lagligt att krypa ner framför en favvoserie (jag kollar om Suits nu). Härliga lill-lördag! Hoppas den behandlar er fint! Puss, M.

Psst... Är inte det här världens bästa myströja? Så mjuk, dessutom!

Planning And Buying

Kategori: Mode

På lördag är det inte vilken dag som helst, det är ju Fridas 18årsdag! Som vi har väntat på att kunna gå ut tillsammans. Viktig dag är lika med planerad outfit, och det pysslade jag och Fritte med igår (hon köpte dock sin fantastiska födelsedagsklänning i maj!). För min del blir det vit klänning + rosa jackan, om jag inte hinner ändra mig hehe.
... Och jackan som hänger där fint med prislappen fortfarande hängandes och slängandes är mitt nya kap. JC's rea leverade finfint. Blir den inte bra att tuffa till alla andra söta kreationer jag slänger på mig?! Det tror jag.

Nu ska jag slänga ner laptopskärmen och ta en promenix till killen. Vi hörs! Puss, M.

You, Me, Oui!

Kategori: Okategoriserade

Hallojsan! När min soulmate Frida är i stan, då avbokar man allt annat (inklusive bloggen, sorry)! Igår hade vi en heldag med shopping (kolla Fridas nya Gant-tröja! Hur mysig?!), fika, solning, fruktsallad, film, balkonghäng, nagelfix och sen däckade vi kramandes i min säng, haha.

Idag har jag absolut nada planer, och vädret är inte speciellt inspirerande heller... Ska väl dyka ner med näsan i körkortsboken. Trevlig tisdag, kära ni! Puss, M.