MATILDA OLÉN

Sunlight

Kategori: Okategoriserade

Morsning korsning! Vilken skillnad det blir bara solen skiner lite... Hur trött jag än är på morgonkvisten så flyyyyger jag fram till Solsidan station, kvittrar "Godmorgon!" till konduktören och sätter mig med må bra-musik på högsta volym hela vägen till jobbet.

Jag och Vanessa har börjat Det nyttiga livet för hundrade gången, så idag blir det nötter till mellis och ingen latte... Önska oss lycka till! Puss, M.

Sun, Breakfast, Day OFF!

Kategori: Okategoriserade

Gooooodmorgon, mina sköna bönor! Jag är LEDIG och dagen har startat helt underbart med sol, långfrulle och storstädning (ja, jag har hunnit gjort allt detta innan 11.00). Jag har fullt upp den här veckan med 6 arbetsdagar av 7 möjliga, så idag ska jag bara njuta av soffan och möjligheten att kunna ta en promenix i vårvädret! Önskar SÅ att jag kunde kliva utanför dörren och hamna på VM i Falun med alla mina kompisar och hela min släkt som är där och hejar... Saknar allihop <3 Men nu ska det inte dröja alltför länge tills jag får andas lite Dala-luft. Tills dess är världens bästa kollegor mina klippor, dom får mig att skratta hejdlöst varendaste dag hihi. Ha det bäst! Puss, M.

Natural

Kategori: Mode

-

Tjenixen! Jag, Carro och Néa har skrattat så magmusklerna värker, jag har hunnit jobba och nu ska jag rehaba framför Oskyldigt dömd (ännu en serie att fastna för). Min magkänsla, eller rättare sagt mitt schema, säger mig att det kommer bli en ruggigt lång vecka... Då gäller det att vara fit for fight. Vi hörs! Puss, M.

Paper Bag

Kategori: Mode

Diggar grått från Zara.

Tjabba Lördag! Efter en vecka helt överfull med jobb har jag varit ledig idag och därmed haft en helt överfantastisk dag. Vaknade bredvid mina tjejor, blev bjuden på kaffe, solen sken på promenixen hem och efter min storstädning så skiner allt och lite till hemma hos mig. Det är nästan så att det är olagligt att inte fira en sån här grym dag så jag ska strax ta mitt pick och pack, dra in till stan och ta ett glas! Hoppas ni har en lika grym dag gullhönor. Puss, M!

Fåtöljhäng

Kategori: Okategoriserade

Hur god min och Carros lunch än ser ut - den var 100x godare i verkligheten. Vi har hittat vårt nya stammis-ställe på Söder, Fåtöljen! Kalkontoasten var out of this world. Idag satt jag och stumpan och planerade sommardagar på uteserveringar, bruncher och födelsedagsfiranden... Utan en tanke på det vidriga vädret utanför. I båthamnen som ligger på andra sidan vägen från mig kan man typ surfa på vågorna och alla vägar är hala som bandyplaner. Då är det ruggigt lätt att drömma sig bort till lite plusgrader!

Nu har jag landat hemma och ska ställa mig i köket på bums. Ha en fin kväll! Puss, M.

Yellin' Timbeeeer!

Kategori: Mode

Tog äntligen tummen ur ändalykten och haffade ett par Timberlands. Fräscha va!

Glad alla hjärtans dag, hjärtan! Nej, jag har ingen fancy karl eller någon fancy date utan jag sitter hemma framför en rulle med näven i glasskålen - äkta Bridget Jones style. Men läppen hänger inte för det! Får ju kvalitetstid med tvättstugan och tidigare idag firade jag och kollegan med kladdkaka och saft.

Hoppas ni har en dunderbar kväll med era nära och kära <3 Puss, M.

Espresso H Addict

Kategori: Okategoriserade



Tjenixen! WOW vilken dag jag har haft. Vaknade av strålande sol, drack morgonkaffet framför Malou efter tio och gled sen in till stan för att möta Carro. Vi shoppade, brunchade på Espresso House (nya favoritstället), promenerade och njöt av utsikten högst upp på Söder. Och nu har det blivit kväll och jag har lyckats laga torsk, haha. Next up är dusch och läggdags, imorgon är det back to work... Puss, M.

Alive And Well

Kategori: Okategoriserade

Hej på er! Har jobbat som en toka, och roat mig en aning med tjejorna i lördags. Jag börjar äntligen bli frisk, solen har äntligen börjat skymta fram och idag fick jag äntligen träffa kussen Albin igen. Life is good, helt enkelt!

Ikväll ska jag fixa och dona hemma hos mig, efter veckans H&M Home-vändor, hehe... Men åh vad det är roligt att möblera och pynta! Jag är ruggigt nära att bli ett inredningsfreak. Nästa mål är att bli ett träningsfreak eller möjligen ett Äta nyttigt-freak. Men det lär dröja, haha. Ha det kanonfint så hörs vi! Puss, M.

Coffee And Makeup

Kategori: Okategoriserade

Åh vilken härlig morgon! Kaffet ryker, värmeljusen doftar vanilj och jag slipper stress-sminka mig. Hoppas ni får en superduperfin dag <3 Puss, M.

W.W.

Kategori: Mode

-
This week's wishlist.

Tjenamors! Önskar jag hade något roligare att skriva än att jag har jobbat idag och nyss slängt i mig en pasta carbonara i soffan, haha... Är dock ledig imorgon och har en heeelt perfekt dag framför mig! Men det får ni höra mer om sen, hihi. Och sist men inte minst - ni ska få kika på min lilla lya! Först ska jag bara göra mig lite hemmastadd. Puss, M!

Bright Side Of Life

Kategori: Okategoriserade

 
Hey, guess what! Det här är första inlägget skrivet från nya läggan på Solsidan! Ni förstår inte hur bra jag trivs. Jag som är världens vädermänniska njuter galet av att ha fönster i fler väderstreck, haha (och förstå hur fint i sommar när jag har utsikt över massa fina båtar). Nu ska jag bara bli av med min rethosta, så är livet tipptopp! 

Ska klämma i mig kvälls-téet framför en Sandra Bullock-rulle nu... Vi hörs, solstrålar! Puss, M.