MATILDA OLÉN

Ömma Öron Och Förberedelser

Kategori: Okategoriserade

3 timmar tog det att åka till Forshaga. Och 3 timmar hem. Det är 6 timmar med hörlurar i öronen vilket har resulterat i ganska ömma hörselgångar. Men vilka hörlurar jag fick i julklapp; trasselfria och hur bra ljud som helst.
Sen jag kom hem har jag hunnit tryckt i mig en halv pizza och lyssnat på när Soran Ismael ståuppade häromdagen. Det är så fantastiskt kul att lyssna på han när han pratar om hur olika folk kan tänka.
Nåja, jag ska slänga på mig mysdressen och promenera över till Néa - ikväll har vi tjejer Inför nyår-pyssel med manikyr och hårfärgning och allt tjejigt man kan tänka sig!

Drinking Breakfast

Kategori: Okategoriserade

Mamma kom in och väckte mig med en kopp Irish Cream Coffee (yum!) och nu har jag gått vidare till O'boy. Jag är ingen frukostmänniska så när jag väl tar mig tid till att käka frukost så dricker jag den, haha.
Nu ska vi i alla fall strax brumma iväg till de värmländska skogarna! En fågel viskade i mitt öra att det blir McDrive på vägen och då skriker min mage glädjetjut! Hoppas ni får en fin lördag

My New One And Only

Kategori: Mode

Ni kan nog inte ana känslan jag fick när jag slet upp julklappspappret och hittade den här skönheten. Tack mamma och pappa, nu behöver jag aldrig mer köpa en ny väska!

Dinner For Three

Kategori: Okategoriserade

Efter en kanondag har jag ätit en kanonmiddag med mina kanonföräldrar. Jag ska strax färga håret, men först - nya Tintin-filmen! Imorgon åker jag till Forshaga för att hälsa på släkten och på söndag är det pyssel-kväll med tjejerna inför nyår. Tänk vad vi stressar och fixar inför jul- och nyårsafton, och så är det slut innan man hinner säga "God jul" eller "Gott nytt år". Är det inte lustigt? Men ack vad man tycker det är värt.

PS. Vad roligt att så många hittat hit redan. Ni är kanonvarmt välkomna!

Trender: Vår 2013

Kategori: Mode

1. Förra säsongen var den blåa biker-jackan poppis - nu vill jag byta till en grön! Mocka eller skinn spelar ingen roll.  2. Neon! Den färgstarka trenden är ett säkert kort även till sommaren.  3. Statement-smycken. The bigger the better!  4. Tryck. College-tröjan eller raka t-shirten med ett snyggt print på är både rätt och skönt.  5. Väsk-modet går rakt - fyrkantigt och raka skarpa kanter.  6. De mönstrade byxorna. Vågat, men ack så trendigt!  7. Leopardmönstrat. Dags att bli panter-tant.  8. Satsa på ett par skor med smal klack! Hittar du ett par med nitar på har du slagit två flugor i en smäll (utsmyckningar som stenar och nitar går hem på i princip alla kläder/accessoarer)  9. Oavsett hur många lager brun-utan-sol du har, eller hur många timmar du spenderat i solariet - satsa på vitt skinn! Speciellt vita skor i skinn har setts hos de större modehusen.