MATILDA OLÉN

Suede

Kategori: Mode

La vantarna på den här mocka-drömmen för ett tag sen. Väntar IVRIGT att få premiära den i vårsolen!

Tjingeling! Gissa vad bästa medicinen mot min influensa var? En utekväll med Vanessa och Nike. Dom fick mig på strålande humör och när jag vaknade upp i söndags så var febern borta! En kebabtallrik senare och en spontant bokad tågbiljett till Falun så är jag på g till päronen och några rehab-dagar. Så jag ska slänga ner lite grejer i weekend-väskan och sen rusa iväg. Vi hörs! Puss, M.

W.W.

Kategori: Mode

 
-

SWISH så hade nästan en hel vecka gått sedan sist vi hördes! Anledningen är som vanligt jobb, men kryddat med universums influensa (?) som jag brottas med. Idag har jag varit helt golvad. Morgondagens utgång blir avbokad men nästa helgs besök från Falun ska bli kanonkul!!! Min bästa Elin kommer hit hela helgen och umgås! Jag bokstavligt talat räknar ner dagarna, hihi. Puss, M.

Zigzag & Rosé

Kategori: Okategoriserade

Två prylar till badrummet - tvålpump i roséguld och ännu mer zigzagmönstrat, hehe.

Godkväll, kära ni! Har haft en lång dag med söndagsjobb och ska nu slänga upp fötterna i soffan som aldrig förr! Dricka mitt nya Vanilla/Caramell-té och planera inför veckan. För någon dag sen började jag se Vänner från allra första början, och det var banne mig det bästa beslutet på länge! Det är så tidlöst roligt. Vi hörs, hörrni! Puss, M.

The Three You Need

Kategori: Okategoriserade

Dom här färgerna doppar jag helst tassarna i!

Hej på er! Jag har jobb att göra trots att jag är ledig, men det är ok. Det är så skönt att röja undan alla "måsten"! Tv3 visar dubbelavsnitt av SATC, kaffekoppen ryker, nymålade naglarna har precis torkat och jag ska börja röja undan i köket. Ha en toppentorsdag! Puss, M.

Morning Thoughts

Kategori: Okategoriserade

Ännu en dag då jag vaknar av solstrålar i ansiktet och en liten sovmorgon, hihi.

Sen sist har jag hunnit spendera massvis med kvalitetstid med alla mina favorittjejer! Bland annat spenderade vi onsdagskvällen på Caféet, fredagskvällen i sängen med massa fniss och snacks, lördagskvällen på turné runt Stureplan och efter söndagsjobb blev det det vanliga Wayne's-hänget med Maria, Vanessa och Jacob. Sist men inte minst förgyllde papsen min måndag med middag på vårat favoritställe <3 Det har varit en riktig bergochdalbanevecka och det har blivit så tydligt vilka som finns där i både upp- och nedgångar, och vilka som tar fram det bästa i en. Summan av kardemumman är att jag är tacksam och lyckligt lottad. Ha en fantastisk dag så hörs vi! Puss, M.

Daddy's Drink

Kategori: Okategoriserade

Från i helgen.

Hej på er. Idag är det en såndär ruggigt dålig dag, ni vet när man är osäker på om det kommer bli bättre eller sämre med tiden. Bästa medicinen mot såna dagar är en kväll med Vanessa och Bella, så det är exakt vad planen är! Dom är riktiga guldklimpar. Hoppas ni mår bra! Puss, M.

Italian Leather And Fur Scarf

Kategori: Mode

Hur fin är inte min nya scarf?! Sådär mörkmörkbrun och jättemjuk.

Moooorsning korsning! Okay, I will fill you in with what I've been up to... Har nämligen levt lite undercover. Drar den korta versionen - i fredags efter jobbet tog jag tåget till Falun, i lördags överraskade jag min andra halva Mikaela på hennes 20årsdag (därav mitt topphemliga undercover-liv) och sen blev det skålande, skrattande och catching up ända till igår då jag åkte tillbaka till hemmaplanen i Stockholm. Det har varit så skönt att träffa mina Falu-tjejer och verkligen fått det solklart att oavsett hur långt ifrån varann vi är och hur länge, så är vi exakt lika täta när vi väl ses igen. Det är kärlek <3

Vips! så är jag back in business, med snabbkaffe och rusningar till jobbet. Vi hörs! Puss, M.

R.I. Top

Kategori: Mode

Längtar till sommaren när jag ska få spatsera runt med den här apsnygga toppen, med en matchande solbränna!

Halloj! Det enda jag gjort sen sist är att jobba, shoppat så smått och hängt med världens bästa tjejer - lite som vanligt alltså. Som ni kanske märkt har jag jobbat en hel del sen jag drog flyttlasset till Stockholm, på gott och ont. Jag är så ofattbart tacksam för mina tjejkompisar som gång på gång rycker ur mig ur jobb-bubblan och ger mig lite perspektiv på saker och ting... Det viktigaste är att man omger sig med folk som vill en väl och som bryr sig om en, och jag är en ruggigt lyllig ost som har två av mina närmsta dalkullor här i storstan och att jag även lyckats få så fantastiska nya vänner. Ibland kan jag bara kolla på dom och tänka "Fy vad jag tycker om dig"! Och när man får den där guld värda kvalitetstiden med dom och får babbla och skratta av sig - ja, då spelar inte något annat någon roll. Vem bryr sig om nerklankande kunder eller att den där snubben inte ringer upp.

Med det sagt, ska jag krypa till kojs och se fram emot en helg som förhoppningsvis kommer bli alldeles översvämmad av allt det där jag pratade om! Puss, M.

Hang Out Snapshots

Kategori: Okategoriserade

 
"Vi lever för dom här fikorna" sa jag, Maria och Vanessa idag när vi satt på Wayne's. Och det är banne mig sanningen! Gud vad mysigt det är att sätta sig och bara babbla och umgås efter en lång dag på jobbet. Och sen när man landar på hemmaplan bara krypa till kojs med massa skojiga tankar. 

Jag har sjuka cravings på typ citrus så kan verkligen ej gå och lägga mig innan jag får sluka en hink varmt citronvatten och ett avsnitt med Persbrandt. Vi hörs! Puss, M.