MATILDA OLÉN

Friday Night

Kategori: Okategoriserade

Jobbade så mycket övertid jag kunde idag, haha. Har bara några få pass kvar på H&M nu och det känns lite sorgligt!

Efter jobbet drog jag och handlade massvis med frukt, och när jag kom hem svepte jag ihop en fruktsallad. Så har hinkat i mig det och ett glas cider! Fredagslyx, hihi. Kvällens planer är ännu ganska så oplanerade...

Sharing A Coke With Myself

Kategori: Mode

Hade en jättebra dag på jobbet idag, men gud vad varmt det har varit! Som en riktig bastu. Så nu sitter jag på balkongen och dricker cola med is (eller kanske is med cola haha). Ikväll ska jag försöka ta en löprunda innan jag kryper ner och laddar om till veckans sista arbetsdag!
 
PS. Den här kjolen haffade jag direkt när den kom in i butik! Världens finaste sommarkjol.

Watch This!

Kategori: Mode

Två underbara 18årspresenter. Hur snyggt är det inte egentligen med roséguld? Och min fina kille är så himla bra på presenter, den svart/silvriga klockan gör mig alldeles knäsvag! Så så vacker, och numera full med minnen som jag kan komma ihåg när jag kikar på den hihi.

A Day Off

Kategori: Okategoriserade

Första lediga dagen och jag har bara gjort precis det jag vill, hihi. Vilket var att bara ligga och slappa! Börjar trivas väldigt bra med att bo ensam och sköta mig själv. Efter jobbet igår storhandlade jag på Ica, åkte hem och lagade mat (ett riktigt recept!) och sen middagsdejt med killen. Tror jag blev 20 år äldre på en dag där, haha.

Imorgon är det redan back to business igen, så ikväll laddar jag upp batterierna med något gott och Devious Maids-premiären! Ska vi våga gissa på att det nästan är lika bra Desperate Housewives?

Working All Week

Kategori: Mode

Idag jobbade jag nästan nio timmar på H&M, vilket resulterar i soffläge hela kvällen. Imorgon väntar en lika lång arbetsdag, så det är egentligen bara att hoppa i pyjamasen och krypa ner! Men först - varm choklad.

Zara & Topshop

Kategori: Mode


Väskan är från Zara, skorna från Topshop!

All These Good Gifts

Kategori: Okategoriserade

Gud vilken slapp och skön dag jag haft! Njutit av ledigheten, skickat iväg några viktiga mejl och huggit in på alla mina fina födelsedagspresenter. Tusen tack för dom som gav mig Coca cola och chokladmuffins! Ni gjorde min söndag sneppet bättre. All alkohol jag fick får jag hugga in på när det vankas helg ;-)

All Grown Up

Kategori: Mode

Dom här skorna är to die for... Och väskan och klockan. Och kameran förstås, hihi. Tack mamsen och papsen!
Hörrni, idag börjar mitt vuxenliv på riktigt... Imorse sminkade jag vrålsnygga Teresa inför en fotografering, resten av veckan ska jag klara mig själv i villan och allt vad det innebär (hur ska jag klara att koka ihop tre mål om dagen?) och imorgon börjar första jobbveckan på H&M. Bo ensam och jobba... Låter kul.

Sneak Peak

Kategori: Mode

Idag bär jag fyra födelsedagspresenter - skor, klocka, väska, kamera.

En Midsommarnattsdröm

Kategori: Okategoriserade


Hela min födelsedag var helt fantastisk och kvällen blev oförglömlig. Jag har precis börjat kommit ner från mitt lyckorus och nu har nedräkningen till min 19årsdag börjat! Hoppas alla fick en kanonfin midsommar. Puss, M.

My Sweet Eighteen!

Kategori: Okategoriserade

Gooood morgoooon! Självklart är jag på strålande humör idag, det är ju min 18årsdag! Har vaknat upp på bästa sätt med kanonfina presenter och frukost på sängen. Jag ser fram emot resten av dagen så himla mycket, ska bli så kul att få träffa nära och kära och äta gott och bara njuta av livet. Lycka! :-)

About Happiness

Kategori: Okategoriserade


Tänkte precis skriva att jag just nu är så himla lycklig utan någon speciell anledning. Hur ofta säger man inte så egentligen, "jag vet inte varför, men jag är bara så jäkla glad!"? Man har väl egentligen hur mycket anledning som helst hela tiden till att vara lycklig. Frågan är varför man inte är lycklig ibland? Livets fördelar väger väl i princip alltid upp nackdelarna. Jag lever ju och är frisk som en nötkärna. Resten löser sig alltid. Eller hur?

Probably The Best Girls In The World

Kategori: Mode

Först och främst - ni kan tamme tusan inte ana vad som hände igår! Nästan precis efter jag postade senaste inlägget smsar Frida som en galning "Klä på dig och gå ut nu NU NU NU Malle Malle!!!", så jag slänger mig ur huset och in i Olivias bil där tjejerna sitter (jag fattar ingenting, alla hade ju sagt att dom var upptagna ikväll). Sen åker vi till Kålgårn där dom dukar upp världens finaste picknick, för att fira min lilla födelsedag i förskott... Alltså förstår ni hur fina och mysiga vänner jag har, får inte ens fram några ord

Har varit ute och sprungit ärenden hela morgonen och ska nu röra ihop en smoothie och sen bara lägga mig och slappa.
Nu börjar uppladdningen inför fredag och min 18årsdag!

Birthday Perfection

Kategori: Mode

Ett stycke perfektion till fredag och min 18årsdag...

Perfect White Knitted

Kategori: Mode

Hallå på er fina! Kom nyss hem från en kanonrolig dag med tjejerna, och har äntligen bockat av allt på köp-listan. Bland annat tröjan på bilden, jag är ju tokig i vita stickade kreationer och den här är en tiopoängare! V-ringad, som jag älskar.

Just nu dunkar Avicii ur mina högtalare och jag ska börja städa ihop lite här på min våning. Jag är på stråååålande humööööör, vill bara dela med mig av deeeeet! Hihi wiho, vi hörs snart!

En Anledning Att Gå Barbent

Kategori: Mode

Skönaste sommarshortsen!
Har spenderat dagen med mina favorittjejer och som vanligt har vi skrattat massvis, pratat ännu mer men även hunnit smida lite planer. Nu är det marsch i säng för imorgon bitti ska vi ta en tripp till Kupolen! Hihi, wiiie vilken vecka jag har framför mig!

Days Are Longer And The Nights Are Shorter

Kategori: Mode

Ett skepp kommer lastat med... Wiiie, sommarkläder från Zara!

Going Old School

Kategori: Okategoriserade

Det här är inget vanligt inlägg, för det här är nämligen det första inlägget från "nya" datorn! Efter ett x antal krascher på min bärbara, har jag nu dammat av min gamla stationära (ja, den funkar faktiskt haha). Jag, Jesper och pappa har suttit och fipplat med den hela dagen, sladdar hit och sladdar dit...

Nu sitter jag och kollar på film med en mango/hallon/jordgubb-smoothie. Härliga söndag!

When I'm Wiser And I'm Older

Kategori: Okategoriserade

Igår var jag på ett kanonfint studentfirande av fantastiskt fina Anna! Gud vad det var härligt att se. Efter den här veckan har frasen "bara ett år kvar" blivit rejält utsliten, men jag förväntar mig få höra den ett x antal gånger till haha. Men vad gör det, den som väntar på något gott..!

Idag har jag bara njutit av sommarlivet; solat och plockat blommor. Men framför allt haft Avicii's "Wake me up" på repeat. Om den låten hade varit en människa hade jag lämnat hus och hem och rymt med den. Levt lycklig resten av livet. Den är så bra så jag finner fasen inte ord. Spela den på min begravning.

My Smoothie Brings Summer To The Yard

Kategori: Mode

Smoothie och Filip & Fredriks podcast är en morgonrutin jag kan slänga i papperskorgen nu när jag OFFICIELLT HAR SOMMARLOV! Dagen har varit kanonbra, och jag ser fram emot vad kvällen har att erbjuda.

Morning Glory

Kategori: Okategoriserade

Godmorgon gullungar! Outfit kommer upp senare, här har ni en sneakpeak.

Fick ett sms tidigare imorse; "Ska ni ha skjuts till skolan en regnig dag som denna?". Vardagslyx på hög nivå är just att få åka bil till skolan med min bästa kompis (och privata chaufför) Olivia! Bäddar för en bra dag, wiiie!

Wake Me Up When August Ends

Kategori: Okategoriserade

Wow vilka tråkiga bilder jag fick till, haha. Men dom visar väl ganska bra vad jag sysslat med i eftermiddag; monterat nytt skrivbord och ätit cheesecake, men framför allt - stoppat skoldatorn i lådan! Åh vilken känsla!!  Skulle ni vara med en dag i min skola skulle ni höra "förbannade regnbågsboll!" ett x antal gånger, och det ska bli så förbannat skönt att slippa se Macbooken ladda och krascha och lagga och dö gång på gång. Du ska samla damm ända till augusti, hör du det Macy?!
 

Time For Awards

Kategori: Mode


Wiiie vilken härlig dag! Galamiddag på skolan, häng med finaste tjejerna och lite eftermiddagssolande - vad mer kan man önska sig? Hoppas ni också har en toppendag. Puss, M.
 

Words Not Necessary

Kategori: Mode

Det känns inte riktigt som några ord är nödvändiga. Är det inte bara helt enkelt rätt och slätt en heeeelt fantastisk klänning? Kom i perfekt tajming, imorgon har vi nämligen PlusAwards i skolan, hihi.

Paketöppning

Kategori: Okategoriserade

Jajamensan, nu märker man att min födelsedag börjar närma sig! Håll utkik så får ni se vad som gömmer sig där i (det är ett must-see, I promise).

I'm DONE!

Kategori: Okategoriserade

Halloj gladisar! Idag har jag lämnat in min allra sista skoluppgift och vi har inga vanliga skoldagar kvar - och det känns fantastiskt. Det är så mycket bra saker på gång just nu, och det känns riktigt skönt att kunna lägga skolan på is och bara kunna njuta av livet ett tag. Vill bara carpa diem, haha!

Psst... Har ni hört att Isabel Marant ska släppa en kollektion för H&M? Jag bokstavlig talat jublar. Den släpps i november, håll ut!

Summer's Coming Up

Kategori: Okategoriserade

Hörrni, kan ni förstå att vi snart har sommarlov? För min del är det det allra sista jag har, och mitt sommarschema är minst sagt smockat. Ska göra en hel del nytta men även en hel drös med nöje! Varför inte AW varje dag, känner jag.

Enda nyttan jag gjort idag var att beställa födelsedagsklänning, och nöjet var att få ligga och sola hela eftermiddagen. Ganska godkänd måndag va? Imorgon ska jag hämta ut ett paket, hihi. Ni är dom första som får se innehållet!

Cleaning And Earrings

Kategori: Okategoriserade

Puuuh, har städat och fixat på mitt rum i princip hela dagen! Är man liten och klen som mig känns dammsugning som ett rejält träningspass, så är ganska slut nu haha. Har några saker kvar på Att göra-listan, men sen blir det soffläge och rabarberpaj (känner doften från köket redan nu)!

Psst... Ni som undrat över mina örhängen; dom på kanterna är från Guldfynd och paret i mitten från Cocoo.se

Three Answers

Kategori: Mode

1. Kjolen är från H&M! Divided-avdelningen.  2. Min draperade topp är också från H&M, men den här gången från trend-avdelningen.  3. Jag skulle gissa på att mina klackar är ungefär 7-7,5 cm höga, men är inte helt säker.

Update: Jo just det, skorna är från Zara!

"If You're A Bird, I'm A Bird"

Kategori: Okategoriserade

Med ett glas med citron och bubblor i satt jag nyss och kollade på The Notebook. Man känner sig lite djup mellan allt det där kärleks-tramset dom håller på med i den där filmen, så har typ lust att koka upp en kopp te, slänga på läsglasögonen och läsa en bra bok. Dock; dricker inte te efter klockan 20.00, har varken läsglasögonen eller dålig syn och läser definitivt inte böcker. Kanske någon gång i framtiden, när jag är gammal och grå. Just nu nöjer jag mig med tandborstning och fyrkantiga ögon efter några timmar Weheartit-scroll.

Got White On My Mind

Kategori: Mode

Ett plagg jag verkligen längtar efter att få använda är det här linnet... Har hängt på spegeln och frestat mig i snart en vecka nu. Vill matcha med vit jeanskjol och färgglada klackar!

Oh If You Could See Me Now

Kategori: Okategoriserade

Här ser ni mig in action på underklädesavdelningen på H&M! Kanske lite mycket zoom, haha.
Har varit i skjut mig-läge sen kameran gick sönder och när mamsen och papsen skulle lämna in den, vips så funkade den. Vad i självaste f-n. Det är inget skämt att allt jag rör vid går sönder.
 
Igår kväll firade jag att det var exakt två veckor (!!!) till min födelsedag genom att hänga med min prins (blev givetvis en kanonkväll, hihi). Och nu sitter jag bara och väntar på att mina päron ska komma hem från sommarstugan... Mamma&pappa-sjukan sitter kvar trots att jag blir vuxen om 13 dagar.

Kaos På Riktigt

Kategori: Okategoriserade

Som rubriken lyder så är det just nu kaos och panik. Min kamera har gått helt sönder till slut. Tills jag hittar något annat dugligt att fota med blir det alltså mobilbilder, buhu...

Mitt i detta negativa kamera-moln lyser några saker upp min dag; blev bjuden på glass av goaste Evelina, blev masserad av goaste Johanna, har fått låna det här dösnygga linnet av goaste Frida och sist men inte minst ska jag se Baksmällan 3 ikväll med goaste Jesper! Fördelarna väger upp nackdelarna och summan av kardemumman är att livet är bra i juni.

Häftig Ögonskugga

Kategori: Mode

Har glömt visa er dessa fräna brillor! Jag och mamma haffade dom inne på & Other Stories i Stockholm. Färgat glas är såååå ballt. Har ni kikat in Synsam's RayBan-kampanj? Om inte, gör det! Där hittar ni drömglajjor.

Did It Myself

Kategori: Mode

Igår satte jag uppe till klockan tolv när jag fick en kreativ-kick och sydde ihop dom här jeansen! Helt okej snygga va?

PS. Sitter just nu hos Frida med världens bästa tjejer, hörs när jag kommer hem! Puss, M.

Rest In Peace, And Love

Kategori: Mode

Det absolut bekvämaste jag vet? Det är väldigt få saker som slår mjuka jeansshorts, långärmad goströja och Converse! Peace&Love var alltså världens bekvämaste kalas för min del.
Konkursen har förstört sommarlovsplaner, krävt ändringar i önskelistan och minskat några av mina sommarplaggs användningsområden. Skriver rätt och slätt "alla svordomar i världen", istället för att verkligen skriva ut dom. Man tror det ska bli bättre dag för dag, men kommer konstant på mig att säga "på P&L ska vi..!! just det"...

Let's Make This Week A Good Week

Kategori: Okategoriserade

Godmorgon finisar! Idag bjuder skolan på pizza, ska till frisören och justera hårfärgen lite och sen hänga med goa tjejer. Så varför måndagsklaga? Låt oss få en bra start på veckan! Puss, M.

Nytt Verktyg

Kategori: Okategoriserade

Min nya plattång från HH Simonsen. Så.jäkla.bra!

This Weekend

Kategori: Okategoriserade

Igår överraskade vi Néa med hemlagade trerätters! Därefter blev det Rådhusgården, karusellåkning och sen massa skönt häng. En toppenkväll helt enkelt.
Och idag har jag sovit i aaalltför många timmar och ser verkligen fram emot att få ha pyssla om mig-kväll ikväll, haha.

PS. Hur härlig är inte min nya kofta? Från Indiska!