MATILDA OLÉN

Spring @ Zara

Kategori: Mode



Zara är min absoluta favoritaffär. Blir alltid lika glad när det kommer nyheter, hihi. Här är några plagg från vårkollektionen. Jag är dökär i den mönstrade jackan, måste ha!

Time To Sweat!

Kategori: Okategoriserade

Ni förstår inte hur mycket jag längtat till att få snöra på mig handbollsskorna nu när jag varit sjuk! Nu ska det tränas som aldrig förr!

School, Work, Training

Kategori: Mode

Den här stickade tröjan låg i paketet jag fick igår. Varm, fin och skön - fullpott.
Idag har jag en fullspäckad dag! Skola, sen ska jag in en sväng och jobba på H&M till stängning och sen drar jag direkt på handbollsträning. Känns kanonskönt att ha en dag då jag bara göra nytta, kommer somna gott inatt..:-)

Passion For Fashion

Kategori: Okategoriserade

Äntligen! 

Waking Up In Fur

Kategori: Okategoriserade

Igår kände jag mig helt slutkörd psykiskt. När jag fick liv i gnistan igen, blev jag helt slutkörd fysiskt. Antibiotikans biverkningar är kräkningar, mer behöver jag kanske inte säga.
Min pappa har åkt till London så det är girl's night in med mamsen i några dagar nu! Ikväll ska ta tag i lite plugg och sen övertala henne att se sista Twilight-filmen med mig. Mys!

When Nothing Feels Right

Kategori: Okategoriserade

Jag har beställt kläder med vad som verkar vara världens längsta leveranstid, jag blir illamående av min medicin, jag kan inte träna, jag ser aldrig fram emot att vakna upp och gå till skolan, min andra halva ska resa bort i 3 månader, det är 6 månader kvar tills vi ska till Rhodos, det är dåligt väder och jag drömmer mardrömmar jämt vilket betyder aldrig någon skönhetssömn.
Ja det är en sån dag idag, och det är en dag för mycket.

The Impossible Challenge

Kategori: Okategoriserade

Det har verkligen tjatats nå så enormt om filmen The Impossible dom senaste dagarna så nu ska jag ta mig i kragen och se den! Jag har hoppat ner i mysigt stickat, laddat upp med Coca Cola och har näsdukarna redo när tår-regnet börjar falla. Är vanligtvis ganska stenhård men alla jag pratat med säger att det inte går att inte gråta till den här rullen? Challenge accepted!

Update: Hörrni, det krävs mer än så för att bräcka en sten som jag. Högst två tårar ramlade nerför min kind!

Shake It!

Kategori: Okategoriserade

Igår vispade jag och Jesper ihop världens godaste shake! Och nu är lever jag i princip på den här, haha. Kvarg, vispgrädde, jordgubbar och banan - lätt som en plätt!

It's Monday And It's Not Okay

Kategori: Okategoriserade

Varje måndag är det samma dilemma som möter mig i sängen på morgonen - snooza eller bara slänga på mig mascara? Det är inte så att jag är rädd att gå utan smink, men jag känner mig hundra gånger fräschare med ögonskugga och eyeliner.
Idag var det i alla fall en sån där dag som det var svårt att dra sig ur dom där stora armarna för att ställa sig och pilla med en sminkning. Och äta frukost. Och fixa håret. Så det slutade med att jag gick till skolan som en zombie med en bångstyrig njure. Alltså inga bra odds för en kanondag. Kvällen blir förhoppningsvis bättre.

PS. Ser ni tavlan i bakgrunden? Det är jag och min storebror. Ganska gullig va? Han bor i Japan just nu men kommer hem och hälsar på nu i mars. Jag har inte träffat han på ett helt år, kan ni fatta?!

Tre Små Önskningar

Kategori: Mode

Sleepless Sunday

Kategori: Okategoriserade

Godmorgon! Hade en helt sömnlös natt så idag är jag slut som människa. Enda planerna jag har för idag är att för första gången övningsköra lagligt! Håll er inomhus;-)

Dagens Första Leende

Kategori: Okategoriserade

Nej nu ljög jag! Vaknade ju faktiskt upp brevid en liten solstråle imorse. Men, vid frukosten gled min iPhone ur fickan och pang ner på golvet. Den har klarat en del hårda fall men detta lilla var droppen. Hela framskärmen sprack... Mina oturs-dagar kommer verkligen rullande på band haha. Dessutom vaknade jag tidigt imorse av smärtor i njuren. Jag fick känna mig någorlunda frisk en enda dag... Och jag som hade så roliga planer för kvällen. Skulle få åka till fina Fanny och träffa massa godingar. Får se hur det blir nu.

Fint För Playan

Kategori: Mode

När sommaren närmar sig kommer dessa tre juveler vara mina och jag kommer glömma allt vad bikiniångest heter! Er ska jag använda oavsett väder eller vattentemperatur.

Thanks To You

Kategori: Okategoriserade

 
Hej alla fantastiska människor där ute! Hade den värsta morgonen på länge, och den blev bara ännu sämre av att jag fortfarande inte får dricka kaffe. Men! Dagen slutade ändå skitbra. Lyckades ta mig genom en hel jobb-dag med en infekterad njure och kom hem till en kille med en godispåse. Men framför allt, blev dagen så cpjäklabra av alla go'a kunder, kollegor och bekanta som lyser upp mina dagar. Önskar jag kunde ge tillbaka lite av all energi ni ger mig! Kram på er.

Friday

Kategori: Okategoriserade

Idag har jag äntligen kravlat mig upp ur sängen! Fredag betyder praktik-dag på H&M och det vill jag inte missa. Har noll planer för fredagskvällen, men lördagskvällen kommer utan tvekan bli succé.

Det har trillat in mycket frågor om mitt hår på senaste tiden, så tänkte ta upp en på en gång...
"Vilken längd har du på ditt löshår och hur många "paket" har du? Kram"
Nu var det verkligen (allt för) länge sen jag köpte det så är inte helt hundra, men det är någonstans mellan 46-50 cm. Och just nu använder jag ett paket, uppdelat i två clips-rader!

Från Soffläge Till Sängläge

Kategori: Okategoriserade

Gud jag sitter här och skriver rad efter rad, för att sedan bara sudda ut allt. "Har bara degat idag", "har dock gjort ett skolarbete", "borde städa", "Pretty Little Liars håller på att spåra ur totalt". Allting låter så fantastiskt ointressant, haha! Nej, jag har verkligen ingenting på hjärtat. Faktiskt, så känner jag mig helt tom i huvudet och hela kroppen. Har legat still för länge. Det har inte hänt något roligt. Har inte gjort saker jag borde gjort. Har bara tänkt och undrat och fått svar av mig själv.
Ibland kan det vara lite farligt att umgås för mycket med sig själv. I alla fall för mig. Jag behöver (flera gånger om dagen) pauser med vanligt struntprat eller bara en massa pussande för att inte grubbla mig själv till döds. För jag har så svårt att sluta när jag väl börjat. Hur släpper man en tanke?! "Tänk inte på han, tänk inte på hon, tänk inte på dom, tänk inte på det" får ju heeelt motsatt effekt. 

Nämen se där, det blev ju ett inlägg till slut. Godnatt på er!

Studded Skin

Kategori: Mode

För er som blev nyfikna på mitt skal - ni hittar det på H&M för 99 riksdaler.

Nu Skärper Jag Mig!

Kategori: Mode

Har helt glömt bort att visa det här dösnygga skärpet jag köpte för några dagar sen! Jag har verkligen spanat på det i flera veckor utan att slå till, har nämligen varit på jakt efter det ultimataste perfektaste skärpet. Men till slut bestämde jag mig att det fick bli det här, har ju inte hittat något fel på det än.
Dock har jag inte kunnat använda det än då jag måste göra ett till hål i det.. Satan för dom där små höfterna!

Breakfast At Lunchtime

Kategori: Okategoriserade

Diverse bilder från min sega morgon. Min mage tok-vrålar efter mat men jag mår så illa av värken... Har i alla fall fått i mig två mackor och lite varm choklad (får ju varken dricka te eller kaffe..). 
Nåååja, ska fortsätta med mitt PLL-tittande och degande. Borde passa på att göra nytta men känner att.. Nä, inte idag.

Yellow Like The Sun

Kategori: Mode



När dom första solstrålarna kikar fram vill jag matcha dom med den här superläckra gula jackan från H&M. Till kanonpris!

Frosty

Kategori: Okategoriserade

Åh det är så fint att kolla ut på morgonen, när fönstrena är frostiga och solen håller på att gå upp. Sen går man ut i kylan och då är det inte lika vackert...
Är hemma och vilar upp mig idag, känner fortfarande av den där förbannade njuren.. Tack å lov för smärtstillande!! Haha. Idag ska jag äta, sova, äta, sova och kolla Pretty Little Liars. Välplanerad dag. Vi hörs!

Questions And Answers

Kategori: Okategoriserade

"Är det på The beach party ni ska i sommar? Jag är super sugen på att boka och åka. Såg att det är för halva priset mellan vissa datum nu i januari, är det det som ni bokat på? :) Kram"
Jajamen det är så vi har gjort! Tyckte det där med halva priset var en bra deal. Hoppas vi ses där nere! Kram.

"Hej, jag har en fråga. Vad tränar du för något? Du har väldigt fin kropp, jag vill komma iform men vet inte riktigt hur och du verkar ju ha en bra formad kropp... kan du skriva ner lite tips, vore super snällt."
Först vill jag tacka så hjärtligt! Fått en del funderingar kring det här, men måste tyvärr vara tråkig och säga att jag inte har några speciella tips.. Jag gick ner 8 kg från 2011 till i somras, då jag endast låg på 45 kg (på tok för lite för en frisk 17åring) helt omedvetet bara genom att sluta på handbollen och inte träna överhuvudtaget. Självklart är det få som lyckas tappa vikt istället för att öka i vikt när man inte rör på sig, men rekommenderar inte den metoden till någon! Usch nej.
För att slippa uppblåst mage - skippa pasta och vitt bröd (och ät små mål regelbundet). För att få en slankare kropp - spring! Eller kör crosstrainer. Det är nog dom tipsen jag hört, och tror på. Men jag är så rädd att skriva ut sånt här och så går någon liten pinne på 40 kg med diet-tankar i huvudet och kör ihjäl sig på löpbandet och tror att det är friskt :( Ta hand om er!

Just nu tränar jag bara handboll 3 timmar i veckan. Före jul hade jag ett träningschema jag gick efter för att skapa drömkroppen, och nästa vecka börjar jag ett annat träningschema (och kosthållning) som mål att bygga upp min fysik. Det är mer anpassat efter handbollen då jag känner för att satsa nu. Om ni är mer intresserade av min träning ska ni hålla utkik efter ett nytt projekt i februari! Har dock inte bestämt mig för att tacka ja eller nej...

"Jäklar vilken snygg blogg du har! Bloggar själv på devote och ska nog flytta över mig till blogg.se igen! Är det du som fixat med design och så? Skulle inte du vilja fixa min i så fall? :)"
Tusen tusen tack! Det värmer i hjärtat, då jag fick sitta och kämpa ett tag haha. Så ja, det är jag som gjort det själv. Dock är jag verkligen inte någon som egentligen förstår mig på koder och mallar hit och dit, så måste nog tacka nej till att göra andras designer... För er egen skull, vänd er till ett proffs! Då blir ni garanterat nöjdare :) Jag kan fortfarande sitta och pilla med min design, den är långt ifrån perfekt..!

"Vilken kamera har du?"
Just nu använder jag mig av en Nikon D5000! Men skulle gärna byta upp mig. Förslag?

Hard Times

Kategori: Okategoriserade

Hej på er. Gud vilken dag jag haft.. Totalt sömnlös natt då jag vred mig i smärtor som strålade från ryggen fram till magen. Mitt i natten stod vi och telefonköade till Sjukvårdsupplysningen och funderade på en sväng in till akuten. Dock bestämde vi oss för att ha is i magen och vänta och se hur det kändes på morgonen. När det inte blev bättre åkte jag till Vårdcentralen där dom sa att det kan vara en infektion i njuren. Eller njurbäcksinflammation. Eller något annat på latin. Hur som helst, nu ska jag gå på antibiotika tre gånger om dagen i tio dagar (sen komma på återbesök och ta ännu fler prover) och alltså skjuta upp nya livet ännu en vecka.

Just nu känns allt riktigt tungt. Känner mig som en grönsak som skulle behöva permobil. Jag hatar att springa långa rutter, men nu när jag inte har friheten att göra det så kryper det i benen. Vill att medicinen ska ta ett rejält skutt och göra mig kanonfrisk. Nu!

Update: I Badet

Kategori: Okategoriserade

Här ligger jag och har det bra! Eller? Fick order av min tränare att ligga och koka i badkaret i en timme efter att min rygg svikit mig totalt idag på träningen. Tänk er ett konstant knivhugg i ryggen som blir ännu värre när du tar ett andetag.. Helt outhärdligt.
Ska försöka kolla upp det imorgon, håll tummarna för mig!

Studs And Fur

Kategori: Mode

God eftermiddag! Good day so far? Min har varit helt godkänd och fortsätter förhoppningsvis att vara det också. Ska slänga i mig något i magen och sen rusa till träningen, lika stressigt varenda måndag...
Vi hörs senare ikväll! Tills dess - spana in mitt nya skal! Är det inte läckert?
 

It's Monday But It's Okay!

Kategori: Okategoriserade

 
Dålig uppdatering - jag vet. Skyller på att mina päron åkte på en weekend i Stockholm (härmisar) och snodde med sig kameran.
Ny vecka kära ni! Hur känns det? Jag känner mig kanonredo för en ny vecka och framför allt - mitt nya liv! Idag sätter jag igång min kosthållning och på tisdag får jag nytt träningsschema och går igenom det med min coach. Varför allt detta? För just nu vill jag satsa på min sport!

PS. Vad roligt att se så mycket frågor! Ska försöka svara på varenda en efter träningen ikväll.

This Thursday

Kategori: Okategoriserade

God morgon! Jag hoppas ni haft en strålande torsdagsmorgon!
På agendan idag står skola, skola, skola och sen ska jag kanske sätta sprätt på sista slantarna innan lönen och studiebidraget kommer nästa vecka hehe (nu hör jag Emmas röst i huvudet: "Vi måste spaaara till Rhooodoooos!" hahaha). Sen blir det handboll och ännu senare blir det gos med en liten prins.

PS. Scrolla ner till inlägget "About My Hair", har uppdaterat med en ny fråga och ett nytt svar!

Rhodes Here We Come!

Kategori: Okategoriserade

Jajamen ni hörde rätt - nu är resan till Rhodos bokad och klar! Åker med världens härligaste tjejer. Och gud vad vi vrålat genom lurarna vad pirriga och förväntansfulla vi är haha!
Nog om det, pyjamisen är på och jag ska försöka lägga mig i rimlig tid. Ett glas o'boy har man ju dock alltid tid med. Och kanske ett snabbt telefonsamtal.. Dröm sött!

När Du Är 18

Kategori: Okategoriserade


Idag är 157 dagar till jag blir myndig. Då får jag bestämma helt över mig själv. Då kan jag göra verklighet av "alltså jag pallar inte mer, jag flyttar ut" (om pengarna räcker till). Då kan jag rista in tribaler över hela kroppen och rymma för att gifta mig med någon mina päron inte godkänt. Åka utomlands när jag vill (om pengarna räcker till) och beställa alkohol på krogen till bartendern drar fram skämskudden. Då får jag stå i kassan på H&M och räknas som en riktig anställd. Det är åldern jag kommer ha när jag springer ut i världens snyggaste vita klänning och skriker "dra åt skogen glosor och prov, och dra åt skogen Falun och dess folk!".
Jag har varken tänkt eller sett fram emot den där dagen speciellt mycket. Alltid tänkt att det är några evigheter kvar, ingen idé att sukta nu.

De senaste dagarna har dock tankarna flugit dit en del. 157 dagar är ju inte speciellt mycket när jag redan väntat i mer än 17 år.
Så! I sommar planerar jag Rhodos, roadtrip, hyra lägenhet med tjejerna och tatuera mig! (oroa dig inte farmor, det ska inte bli något stort). Och jag har tamme tusan aldrig sett fram emot något såhär mycket!

New In II

Kategori: Mode

Bilderna gör inte den här annorlunda godbiten någon rättvisa, men läcker är den! En riktig färgklick.

New In I

Kategori: Mode

En perfekt bastopp från H&M Trend.

What's New?

Kategori: Mode

Självklart hann jag med lite shopping i Stockholm (medan Jesper väntade snällt och höll min väska). Nyfikna? Kika in senare ikväll!

About My Hair

Kategori: Okategoriserade

Har fått lite frågor om mitt hår! Så tänkte ge er lite svar nu.
"Hur gick du från mörkmörkbrun till blond på så kort tid?" Bra fråga faktiskt haha! Slingade håret två gånger bara och tjoff sa det. Trodde jag skulle behöva sitta i frisörstolen i sex timmar, men det räckte med två slingfärger från Schwarzkopf i slinghätta.

"Färgade du ditt löshår själv?" Jajamen! Det tog dock en del tid och pengar. Tror jag köpte åtta stycken blonderingar och slängde i. Löshåret har så mycket medel i sig för att hålla längre, så blondering biter inte lika lätt på det! Därför lär man ta den absolut starkaste blondering och låta den sitta i så länge det bara går nästan. Om och om och om igen...

Update:
Ny fråga! Tänkte att jag slänger in den här också, eftersom jag ändå babblade på om löshår och färgning.
"Vad har du för löshår?" Jag har äkta hår från någonstans i Asien, haha. Och jag använder clips. Tycker det är bekvämast! Jag köpte det på beautynet.se om jag inte minns fel.

Trendspaning: Spräckligt/Stickat

Kategori: Mode

Vilken butik man än går in i så hittar man alltid något spräckligt stickat, ju färggladare desto bättre!

But Baby It's Cold Outside

Kategori: Okategoriserade

Good morning Sunday! Vilken helg jag haft alltså! Stockholm och igårkväll hann jag ju med att garva läppen av mig med några fina tjejpolare. Så ska inte söndagsklaga.
Dagens planer är att göra nytta! Exakt vad nytta är vet jag inte riktigt än, det visar sig. Det känns inte så lockande att gå ut ur huset i alla fall, när termometern står på -15... Hoppas ni har en god söndagsmorgon, vi hörs snart!

Ett Minne För Livet

Kategori: Okategoriserade

Trodde jag skulle orka blogga när jag kom hem igår men icke! Slocknade på sekunder. Här får ni i alla fall några bilder från Stockholm. Jesper överraskade mig med en natt på Hilton, finmiddag och spökvandringen i Gamla stan som jag velat gått på i hundra år! Allt var helt perfekt, hihi. Och det är utan tvekan det finaste någon har gjort för mig

Talk To You Later

Kategori: Okategoriserade

Har haft en helt amazing mini-helg i Stockholm! Men mer om den senare, jag måste rusa på tjejkväll nu! Puss.

Murderer 'Cause I Kill Time

Kategori: Okategoriserade

Efter att ha trott att jag hade superpressat tidsschema, har jag helt plötsligt all tid i världen. Instagram och jonglering med mandariner hjälper mig att döda tid i väntan på att få åka.. "Det är bra att vara lättroad, då har man mer att vara glad över" säger farfar.

Sommar, Snö, Stress

Kategori: Okategoriserade

Idag har vi fantiserat om sommar-outfits och smidit semesterplaner i skolan. Har aldrig varit tröttare på kylan, halkan, blåsten och snön! När jag och Néa promenerade hem från bussen stannade vi upp och bara kollade ut över Stenslund. Allt är så... stendött.
Men nu är jag stressad (kanske syns på bilderna hehe)! Skulle vara guld värt om jag hann med en powernap innan jag drar till matchen. Vi hörs!

Tre Små Önskningar

Kategori: Mode

God Morgon

Kategori: Okategoriserade

Godmorgon solstrålar! Om jag var en zombie igår så är jag både död och begravd idag. Har så svårt att sova om nätterna... Ska i alla fall ta mig igenom skoldagen och senare ikväll har jag handbollsmatch!
Ska även packa väskan till Stockholm imorgon, jag och Jesper har varit spralliga hela veckan!

A Zombie And A Flag

Kategori: Mode

 
Goddagens! Haft en bra onsdag? Vaknade upp som zombie med värk i hela kroppen men bestämde mig för att ta mig i kragen och släpa mig till skolan när jag såg att vi slutade 13.40.
Hittade förresten den här sjalen på vår hängare i hallen och slängde på mig den i sista sekund imorse. Tyckte den var ganska läcker, engelska flaggan.

Min Vän Mergime

Kategori: Okategoriserade

Gulligaste julklappen fick jag från gulligaste Mergime.
För några veckor sen trodde hon att jag var en b-tch, rent utsagt, och jag trodde likadant om henne haha! Men innan vi visste ordet av satt vi på Wayne's och garva läppen av oss. Tänk var man kan hitta fina vänner egentligen... Är så glad att jag har henne!

In My Uggs

Kategori: Mode


Förra veckan kom det en sen julklapp till mig! Tydligen cirkus en månads leveranstid på UGGs, haha. Världens bästa päron har nu sett till så jag inte fryser om fötterna längre.
Efter en lagom ovärd skoldag (inte gjort ett jota och fick sluta halv tolv) ska jag nu slänga på det absolut sista avsnittet av Glee och sedan leta efter en ny serie att nöta. Fast kanske lika bra jag skippar det nu när skolan börjat igen, risken finns ju att man sitter uppe hela nätterna och glor som en viss Mergime..;-)

Tillbaka Till Rutiner

Kategori: Okategoriserade

Kaffeautomaten verkar gå på högvarv, folk har färgat håret, "kul att se dig!" och redan skoltrötta suckar. Allt är i princip som vanligt på Plusgymnasiet idag, första dagen efter jullovet.
Dagens planer: ett handbollsmöte och en del pluggande (första uppgiften efter lovet: läsa ut "Gilla hata horan"), men framför allt - längta till helgen! Stockholmstripp på g.

2012 - Del 2

Kategori: Okategoriserade

Hösten började bra - jag fick äntligen lägga vantarna på en Missoni.
Campade med skolan! Kan än en gång konstatera att skogsliv inte är min grej.
Gjorde ett tappert försök att börja äta frukost! Höll ett tag..
Jag, mamma och pappa tog en välbehövlig paus från vardagen och åkte ner till spanska kusten och hälsade på min morbror och hans goa Maggan.
Lärde mig långsamt dricka kaffe... Frappe is a good place to start!
Härliga höstdagar! Älskar hösten.
Partajade med den här ursnygga tösen. Världens goaste tjej!

... Och på Granny Goes Street hamnade vi längst fram på Maskinen! Lycka!
Skaffade lite av en PT och fick ett träningsschema! Kämpade på hur bra som helst, om jag får säga det själv.

... I samma veva knöt jag på mig handbollsskorna igen. Samtidigt som vi fick en ny fystränare. Hörde jag rivstart? Aldrig tränat så mycket i hela mitt liv.
Standard-höstmyset. Brännan från Spanien kunde inte ha hållt sig kvar länge nog! Jag öppnade inte brun-utan-solen förrän november tror jag.
Mycket stylingjobb! I Gävle två gånger och bilden är från när jag stylade inför en modevisning på stan.
Åkte till Stockholm ett x antal gånger. Umgicks med Albin, träffade hans söta flickvän för första gången och hängde med Jesper.
Fick lära mig en hel del om vänskap och människor, och vad som egentligen är viktigt här i livet. (Vuxenpoäng!!)
Julefrid! Eller? I slutet av december kändes det som jag var på väg in i den berömda väggen i 500 km/h. Men klarade mig. Hade en jättefin julafton med bästa släkten.

Fluffy Favourite

Kategori: Mode

Vad är det för fluffig underbar kreation som är nyinflyttad i min garderob? Ni får se den på senare, för denna kommer med säkerhet bli överanvänd!

"Vad Hade Du På Dig På Nyår?"

Kategori: Mode


Paljettkjol från Gina Tricot och klackar från Dinsko. Till det bar jag en svart topp, min klocka och blonda lockar!

2012 - Del 1

Kategori: Okategoriserade

Firade in det nya året med ett härligt tjejgäng!Spelade min sista cup som handbollsspelare och la handbollsskorna på hyllan för gott (trodde jag...).
Startade upp min blogg på Devote i mars! Trodde aldrig jag skulle få så mycket läsare och bra respons :)
Kände för förändring och förlängde och färgade håret mörkbrunt.
En av alla roliga dagar jag hade på Plusgymnasiet under vårterminen! Här med mina närmsta vänner Néa och Olivia. Strama hästsvansen var en trend alla hakade på :)

Sista veckan innan sommarlovet är det dags för Plus Awards på Plusgymnasiet! Vann titeln "Årets comeback" då jag jobbat upp mina betyg rejält under terminen.Skolavslutning! Gjorde en dikt till skolan lite på skämt som min lärare läste upp (jag vaknade upp utan röst!). Nu sitter den dikten på en vägg i skolan, haha dold talang kanske :)
Jag laddade upp inför sommarlovet med några dagar i sommarstugan!
Dagarna gick och helt plötsligt var det årets ljusaste dag - 21 juni. Jag firade min 17årsdag med tårta, solsken, middag och månskenspromenad med dåvarande pojkvän och närmsta vänner. Även en stor dag för det var dagen jag blev med iPhone!
Steg upp med tuppen i morgonrock och gummistövlar för att hitta bästa blommorna till midsommarkransen!
Min favorithögtid firades hos finaste Fanny. Middag, dans och nattbad. Vilken kväll!
Mest kaosartade veckan på hela året - Peace&Love! Så fantastiskt rolig men så ofattbart tråkig samtidigt. Onödiga småtjafs med vänner och det är ingen hemlis att jag och (vad jag trodde var) min stora kärlek gjorde slut just under P&L.
Barbenta sommarkvällar.
Träffade Jesper för första gången som 14åring och började hänga med honom som 17åring. Vi har pratat varenda dag sen en kväll i juli. Bilden är tagen på en av våra miljarder turer med bilen. Då hade vi varit vid en gammal gruva och så var vi på ett ställe som jag tyckte såg ut som Grand Canyon, haha. Han är så rolig. Vi håller ihop än, han å jag!
Solade som en tok i vår härliga trädgård.
Värlsbäst häng med världens bästa tjejer.

Åkte till den andra sommarstugan med farföräldrar, farbror och kusiner. Kusin Albin lärde mig köra nya båten, vi såg Loreen live och levde ö-liv.
Sommaren led mot sitt slut och det var back to reality - tvåan på gymnasiet började.

Let's Make This A Good One

Kategori: Okategoriserade

Hej gullungar, hur mår ni? Repat er från nyårsnatten? Jag har gått från det ena soffläget till det andra i två dagar nu haha, dock med gott sällskap. Men nu är det dags att ta tag i livet, nytt år nya möjligheter! Vi hörs snart med en årsresumé!