MATILDA OLÉN

The Standard Life Change

Kategori: Okategoriserade

Svaret är JA, Matilda har ännu en gång tagit sig an Nyttiga livet. Colan dricker jag bara upp för att den inte ska stå i kylen och frestas, hehe. Jag har kört laktosfritt i flera månader, och nu har jag dumpat lite den där (o)vännen gluten. Tror faktiskt våra magar mår lite bättre av att inte överkonsumera sånt?! Rätta mig om jag har fel.

Apropå ingenting, i era speakers borde ni ha Lukas Graham's "Strip no more" och MKTO's "Bad girls".

Sale Times Is Good Times

Kategori: Mode

-
För exacto tre dagar sen fyllde lilla jag 20 år - och då får man unna sig lite. Zara har som vanligt kanonrea på sommarprylar och grymma höstnyheter.

Förutom att scrolla igenom Zara's hemsida har jag hunnit catcha upp med mina favvotjejer, igår käkade vi finmiddag och fnittrade in på småtimmarna.Vissa människor behöver man verkligen sin regelbundna dos av <3 Nu ska jag slänga ihop lite käk, talk to u soon!

Midsummer's Choice

Kategori: Mode

Lovar på allt jag äger och har att ni ska få se den här finisen PÅ, någon gång inom en snar framtid. Den är så fin med trumpetärmar och lite öppen rygg.

Och vad hände Midsommarafton 2015? Som, relativt, ny Saltis-bo tyckte mina Saltis-kompisar att det var givet att jag skulle med på min första Saltis-fest (ni från Falun känner till det som en helt vanlig hemmafest - drinkar, skråla med i musiken och springa runt i ett stort hus. Med andra ord kände jag mig som hemma, haha). Mindre festligt var jobb både lördag och söndag, men varför klaga. Puss, M.

Blog Business

Kategori: Okategoriserade

Hi guys! Verkligen - WHAT'S UP? Jag har zoonat ut helt från bloggis och lagt allt gällande den på hyllan. Taskigt att inte säga hejdå, tänker jag. Ni har ändå varit (och är fortfarande) så himla mysiga och klickar in här varje dag. Men nu sitter jag här och fundrar lite... Ska vi göra ett sista tappert försök att liva upp den här sajten? Det är ju ändå sommar, jag kommer ju alltid fortsätta köpa fina grejer och det är ju en ganska lätt uppgift att bara damma av kameran... Jag tycker vi kör. 

Apropå att köpa fina saker... Klicka in strax så visar jag er vilken topp jag firade midsommar i! Fick TVÅ tummar upp av en killkompis, så den är ett guldkorn. Puss, M!

Tuesday Morning

Kategori: Okategoriserade

 

1st

Kategori: Mode

 
-
Tjenixen! och tjena Juni! Kan inte förstå att det är 20 dagar kvar till min 20årsdag, att två av mina närmsta tar studenten och att det är det här som kallas svensk sommar (kyligt värre). Solen skiner i alla fall och jag ska seize the day med promenix. Vi hörs! Puss, M.

Ps. Ni måste se filmen Now You See Me!