MATILDA OLÉN

Answers Coming Up!

Kategori: Okategoriserade

Okej, dags att göra saker lite klarare för er.. Svar på gång!
Jackan är som sagt köpt på H&M. Den är mer lila i verkligheten! Den har inte kommit in i någon annan färg. Det här plagget kom in för någon vecka sen och vi skulle nog ha fått in andra färger någorlunda samtidigt, så skulle tyvärr inte hålla andan på att se den i något annat än lila..:-( Tro mig, jag har rotat i leverans-lådorna när jag jobbat, haha! Men vad roligt att se att så många tyckte om den lika mycket som jag, hihi. Kan ju hända att det kommer in updaterade versioner i senare sommarkollektioner, så lovar att hålla er uppdaterade om jag skymtar något :-)
 
Mitt Marc Jacobs-fodral fick jag av min underbara mor :-) Så jag vet tyvärr inte så mycket om den.. Men minns jag rätt är den från Shopbop! Kolla in där!

 
Haffade ju ett par vita kanonbrallor inne på H&M's barnavdelning, men finns dom i svart också? Svaret är ja! Inte exakt samma modell dock. Jag hade turen att hitta ett par svarta i storlek 152 på rean, så jag fick dom för endast 75 kronor (vilket jäkla rån). Men kika in, självklart finns det svarta jeans för barn! Måste tillägga att jag sydde in både mina svarta och vita. Det kan behövas för barnjeans är ju inte skinny-skinny, som jag vill ha dom, utan är ju sydda för att man ska kunna lattja och hoppa runt i dom (och kunna dra dom över hälen utan att bli svettig, haha..)! Det är kanonmycket stretch i dom vilket gör så att dom lätt töjer sig men samtidigt är hiskeligt sköna.
 
"Kan du visa i ett inlägg hur du fixar dina naglar?". Ja, det kan jag väl! Men det är ruskigt simpelt så förvänta er inte någon proffs-guide..:-) Och JA dom är 100% äkta, och jag äter inga piller för att få dom att växa fortare eller bli starkare.

Det finns en till fråga som är ganska poppis, men det tar vi i ett eget inlägg...

Tank Top

Kategori: Mode

Det är ju helt gälet att jag glömt bort att visa upp den här godbiten! Ni kan ha skymtat den på någon Instagrambild och i förra inlägget, men nu presenterar jag er officiellt! Haffade den inne på Cubus för flera veckor sen.

Sunday, Fixday

Kategori: Okategoriserade

Goddaaag! Idag har jag och päronen irrat runt i Falun på jakt efter lite prylar till mina makeover-projekt. Stolarna och mattan på balkongen slängde jag dit innan jag hittat något bättre. I huvudet tänker jag svarta rottingfåtöljer med vita dynor och massvis med lurviga plädar och turkosa/blåa kuddar i olika mönster, ljuslyktor och krukor i brons och ett litet olivträd. Jag tror det kommer bli jättemysigt, hihi.
Till sovrummet köpte jag lite fina rosor och en spegel, som ni får se sen. 

Har massa annat att stå i, så måste rusa iväg. Hoppas ni har en skön söndag! Puss, M.

I Badrumsskåpet

Kategori: Okategoriserade

Två nya favoriter! Är inte erfaren gällande rengöringsprodukter (jag använder jämt tvättservetter... till allt haha) men den här är den bästa jag stött på hittills! Blir len som en bebisstjärt.
Kommer ni ihåg att jag letade ny mascara? "False Lash Wings" lät ju lovande så denna fick det bli. Nöjd!

Celebrating, Working, Repeat

Kategori: Okategoriserade

Jösses vad upptagen jag varit! Förlåt! Igår firade vi fina Moa som fyllde 18 och idag har jag jobbat på H&M hela dagen (känner mig jättevuxen när jag får säga att jag jobbade övertid hihi). Jösses vilken rusning det var! Och lilla jag jobbade ensam på damavdelningen, haha... Ganska så kaosartat men väldigt roligt.

Nu ska jag sätta igång med en inköpslista på saker jag behöver när jag ska göra makeover på min brors rum och på vår balkong. Vill bara sätta igång nu nu nu! Tänk vad mysigt att sitta med massa filtar och dricka te på ballisen när solen börjar gå ner... Snart så!

One Night In Gävle

Kategori: Okategoriserade

Godkväll på er! Ligger just nu helt ensam i ett eget hotellrum med en egen godispåse. Svaret är ja, jag har det ganska bra haha! Funderar på att slå på en film och bara breda ut mig över hela sängen.. Låter som en godkänd idé va? Godnatt gullefjun.

Den Lilla Lila

Kategori: Okategoriserade

Jackan/kavajen ni skymtar i min header är från H&M! Jajamensan, godbiten finns i lilla Falun.

Speechless For Once

Kategori: Okategoriserade

Innan jag säger något annat - gud vilken kväll jag hade igår. Precis när jag är på väg att krypa ner, så plingar det på dörren och helt plötsligt står min stora kärlek mitt framför mig! "Dubai i några veckor" blev helt plötsligt några timmar senare i mitt flickrum. Haha, han är en jävel på att överraska alltså.

Idag är det en såndär "göra nytta-dag" så ska sätta igång och aktivera mig. Först på listan är att packa väskan till Gävle imorgon, ska jobba på Plusgymnasiets öppna hus igen. Puss, M.

"Rise And Shine" All The Time

Kategori: Okategoriserade

Good morning beautifuls! Idag är det äntligen tisdag och det betyder att jag äntligen ska få gosa ner mig i Fridas lägenhet med världens bästa tjejer. Lycka!
Hoppas ni också har en kanondag framför er. Puss, M.

PS. Min blus är från H&M!

You're Beautiful And Crazy Too

Kategori: Okategoriserade

God eftermiddag gullefjun! Har legat under täcket ända sen jag kom hem från skolan och tyckt synd om mig själv, haha... Frussen som en naken gris, trött och ont i huvudet (min högra tumnagel har också gått av så den är 1 cm kortare än alla andra... Irritationsmoment!!). Men har några grymma låtar som går på repeat som får mig på bra humör men framför allt så har jag grymma människor nära hjärtat.
Nu: soffmys och nagelfix (ska jag klippa av allihop..?)

Life Gets Better By Change, Not Chance

Kategori: Okategoriserade

Voíla! En ny header. Vad tycks?
Trodde jag skulle orkar fixa och trixa med hela designen idag, men kände att nää... Det får vänta till en dag då jag har mer tid och tålamod, haha. Har suttit fastklistrad vid dataskärmen i ett x antal timmar nu så up next är käääk! Och skärmbyte till tv-skärmen.

Har Något Spännande På Gång...

Kategori: Okategoriserade

Bigger Is More Beautiful

Kategori: Mode

1. Världens skönaste shorts i världens läckraste mönster  2. Måste vara en utav dom finaste klänningarna jag hittat på H&M... Synd att jag både har vikt upp den och dragit åt den på bilden  3. Den perfekta klänningen att slänga på sig på stranden (och partajet).
Ganska så frustrerande att jag inte har kraftigare benstomme så jag kan bära upp dessa fina plagg. Men ni som är någon storlek större - kika in dom! Finns på H&M.

Shop The Way You Feel

Kategori: Okategoriserade

Vet inte hur många hundralappar som las ner på underkläder idag.. Men det går ju alltid åt. Jackan är mer mörklila i verkligheten, så ruskigt vacker!
Blev himla färgglada köp idag, måste vara på bra humör hihi..:-)

I May Love To Shop, But I'm Not Buying Your Bullshit

Kategori: Mode

Dagens inköp är på väg upp, håll utkik!

Bokad Hela Dagen, Fri Hela Kvällen

Kategori: Okategoriserade

Hej godingar! Har haft fullt upp hela dagen. Shoppat och fikat med päronen och de senaste timmarna har jag fixat goa Cassandra festfin. Har verkligen noll planer för kvällen, antingen världens hemmakväll eller så ska jag anstränga mig så pass att jag lyfter luren och stämmer träff med någon, haha. Vem vet. Nu ska jag i alla fall hoppa i myskläder. Hörs snart!

We Press Play, Don't Press Pause

Kategori: Okategoriserade

Vill verkligen be er lyssna och kolla på den här fina... Min goa kompis Elin visade mig och tjejerna i skolan den här idag och den rör verkligen vid hjärtat. Det är så jävla härligt med folk som kämpar för att göra någon skillnad!

Rush Of Happiness

Kategori: Okategoriserade

Godkväll sötnosar. Min dag har varit fylld med små lyckorus; klarat av ett prov, hängt med bästa tjejerna, planerat min 18årsdag med mamsen och hinkat smoothie. Men framför allt, hihi, så har jag fått sommarjobb! Weho! Så nu sitter jag inne på två, på H&M och på Magasinet här i Falun. Ska bli kanonkul verkligen!

Hade tänkt krypa ner i soffan och dricka Jokk (mitt godis, mmm), och somna tidigt ikväll. Ska ni haffa vår/sommar-nyheter på H&M imorgon? Jag vet att jag ska! Puss, M.

En Lite Längre Vår

Kategori: Mode

Oj såg att det här inlägget inte kom upp igår, krångel krångel. Här är i alla fall mina nya vårskor! Vita tygskor är ju världens bästa klassiker, passar till precis allt. I vår vill jag dock spexa till det med att plussa på mina centimeter över marken. Dom är så sjukt läckra på.

Sol Ute, Sol Inne, Sol I Hjärta, Sol I Sinne

Kategori: Okategoriserade

Hallå ni underbara! Har haft en kanondag fylld med solsken och två kanonfina vänner. Vi har strosat på stan, tjejsnackat och (trumvirvel)... käkat årets första glass! Wiho!
Ska fortsätta vara effektiv så nu väntar pw till solariet, målning, matlagning och sist men inte minst ska jag försöka banka in ett argumenterande tal i huvudet. Kika in lite senare så får ni se vad jag fick med mig hem från stan idag! Puss, M.

Nothing You Confess Will Make Me Love You Less

Kategori: Okategoriserade

Vilken fantastiskt dag jag har haft. Mina fantastiska vänner gör mig och mitt liv fantastiskt. Vet inte vad jag skulle göra utan dessa fnittriga, flamsiga och älskvärda människorna. Jag är ingen som skriver kärleksnoveller men fyfan vad tacksam jag är.. Att få känna sig älskad för exakt den man är, med alla misstag och skavanker.. Är det inte världens viktigaste och finaste känsla?

Study, Girl-Talk, Fashion Show

Kategori: Okategoriserade

Godmorgon små solstrålar! Sitter just nu i skolan och har skickat in TVÅ uppgifter på mindre än en timme. Ganska så nöjd.
Idag är det standard-tisdag med tjejgänget, hihi. Tror det lutar mot att vi ska gå på en modevisning här i Falun. Det är så kul när det händer saker här i vår lilla stad så man lär ju passa på :-)

Two From The Afternoon

Kategori: Okategoriserade

Förlåååt, men mat blir ju så fint på bild! Färgglatt och fint.
På första bilden ser ni lite av mitt nya projekt. Har fått uppdraget att inreda min brors gamla rum så det passar mig, hihi. Gud vad roligt jag kommer ha! Jag vill typ bara sitta och kolla inredning och interior-inspiration hela tiden haha, liksom leta fram de allra bästa idéerna (är det bara jag som tröttnat på amerikanska flaggor på varenda pryl i rummet?)! Det ska bli top notch, men det betyder lite jobb.. Jag har börjat renovera en gammal stol, den kommer bli så.jäkla.snygg! Längtar till slutresultatet! Jag är tusan händig som en karl.

My Heart Skips-Skips A Beat

Kategori: Mode

Får inte dom här plaggen er att skrika glädjetjut?! Har aldrig älskat och längtat såhär mycket efter vårmode och speciellt bara ben! I sommar kommer ni inte se mig i långbrallor en enda gång, det kan jag lova. Och om jag skylle på att jag har "för bleka ben" så får ni slå till mig. Deal?

Dessa Djävulska Måndagar

Kategori: Okategoriserade

Var i skolan till en början men kände lite senare bara... Nej nej nej. Jag är helt komplett fullständigt slutkörd både psykiskt och fysiskt. Migränanfall, sömnbrist, dålig stämning och deppigt väder börjar ta ut sin rätt på lilla mig. Har den där känslan i kroppen att jag måste göra något nytt eller annorlunda, liksom bara ändra på något. Gud, vad jag har lätt att bli rastlös och tröttna på saker.
Med det i tanken har jag ändå försökt göra lite nytta idag, för omväxlingens skull! Haha. Har skickat in min Träningsdagbok (en uppgift vi fick i september..) och tagit en promenad. Snart ska jag ställa mig och slänga ihop lite käk och sen väntar lite målning, långdusch, manikyr, pedikyr och kvällsmys framför Elementary. "Ta hand om mig-dag" liksom.

PS. När jag tänker efter så har jag tusan såna dagar flera dagar i veckan, haha! Vet inte hur många gånger jag brukar säga "Idag ska jag göra vad JAG mår bäst av!" eller "Nej men det här kan jag väl unna mig".

Shirt For Sure

Kategori: Mode

Här kommer infon ni frågat efter:
Den här snyggingen är köpt på Cubus och blev min för 149:- på rean (för bara någon vecka sen). Jag tog storlek 36 för att få en lite slappare passform!

Aren't You Something To Admire

Kategori: Okategoriserade

Den här låten får mitt hjärta att slå dubbla slag, och blir bara bättre och bättre och bättre. Texten är så himla bra.

"I couldn't get any bigger
With anyone else beside of me
And now it's clear as this promise
That we're making two reflections into one
Cause it's like you're my mirror
My mirror staring back at me, staring back at me

Baby you're the inspiration for this precious song
And I just wanna see your face light up since you put me on
So now I say goodbye to the old me, it's already gone
And I can't wait wait wait wait wait to get you home
Just to let you know, you are the love of my life"

It's A Place, But Not A Home

Kategori: Okategoriserade

Okej inga fler matbilder och inget mer matsnack nu, eller vad säger ni? Haha.
Den här helgen har varit både upp och ner, och det känns lika förjäkligt som vanligt att det är måndag och skola imorgon. Och jag vill mer än någonsin att mina "efter studenten-planer" ska närma sig lite fortare. Men men, inte ska man väl längta för mycket så man glömmer allt det fina med nutiden (sa en vis man till mig en gång)!

Idag står film och ännu mer film och häng med päronen på schemat. The typical söndag, om man säger så.

Even More Leo

Kategori: Okategoriserade

Dags för nytt mobilskal! Har gnuggat sönder öronen på min panda, haha. Djurigt är alltid gosigt.

Shine Bright Like Neon

Kategori: Mode



Den här färgklicken fick följa med mig hem igår. Bilderna ger verkligen inte färgen rättvisa (den är mer åt det gröna hållet), men ändå - hur fin kommer inte denna vara i sommar till ett par brunbrända ben?

PS. Haha okay I'm busted... Den där solariebrännan på ryggen var inte nådig.

News

Kategori: Okategoriserade

Vi har fått in världens finaste och somrigaste nyheter på H&M! Vad fick jag med mig hem?

Kalla Mig Kock

Kategori: Okategoriserade

Efter min förra jättelyckade lunch (läs inlägget "Cooking") så har jag faktiskt bestämt mig att bli bra på att laga mat! Det kommer krävas en massa tjut i brandlarmet och alla svordomar mellan himmel och jord, men känner att det är något jag måste göra innan jag dör. Den senaste tiden har det pratats mycket hos familjen Olén att lillen ska flytta hemifrån, och trots att det är 1,5 år tills jag slutar skolan för gott vill jag börja förbereda mig redan nu. Wish me luck!
(Okej, det har inte varit så avancerade rätter än, men jag jobbar på det haha)

I Dress My Lashes With...

Kategori: Okategoriserade

... Först smetar jag på "Doll Eyes" från Lancome Hypnose och sen kryddar jag på med en mascara från Estée Lauder. Båda ger volym! Just nu är jag dock på jakt efter en ny, och är öppen för alla tips. Puss, M.

Lovely Leather

Kategori: Mode

Ibland gäller "Less is more". När jag letat jackor iår har jag gått från fransar till beige skinn till kappor osv, you name it! Till slut bestämde jag mig för att en svart skinnjacka förmodligen är den mest användbara jackan man kan ha och klickade hem den här. Det är så.jäkla.läckert med alla sömmar och detaljer! Är nykär, hihi.

Apropå skinnjackor... Det bara reeegnar in frågor och komplimanger om min gröna skinnjacka! TACK kära ni! All info en gång för alla: Den är i fuskskinn och kostar 210 riksdaler (originalpris 699:-) på Carlings rea (i Falun) just nu.
 

Från Krigsstigen Till Kärleksstigen

Kategori: Okategoriserade

Min morgon började med att jag hade lite tid över och tänkte att jag skulle hinna blogga lite innan skolan... Det slutade med att jag drämde igen dataskärmen med all min kraft och sen slängde ner den på backen. Och så fortsatte väl dagen, på krigsstigen haha. Men nu har jag lugnat ner mig! Med lite kaffe i kroppen och goda vänner så löser sig det mesta. Jag och Néa garvade åt hur jag kan bete mig när jag är sur och irriterad, jag blir verkligen som en femåring haha!
Ska kila iväg och fota min jacka, den är verkligen kanonsnygg så kika in snart igen!

PS. Borde lära mig att städa köket innan jag fotar..

Luckiest Girl

Kategori: Okategoriserade

Hej gullungar! Gud vilken bra dag jag haft idag. Har hunnit med en fika med Carro och Nea och sen en fika med August och nu ska jag springa till Nea för lite tjejsnack och hårfärgning. Har på mig nya jackan som kom i paketet igår, hihi. Ni får se sen. Puss, M.

Woke Up Feeling Awesome

Kategori: Okategoriserade


Godmorgon solstrålar! Från en nyvaken Matildis. Idag känner jag mig redo för nya utmaningar!

They Don't Just Eat Sushi

Kategori: Okategoriserade

Okay, ett snabbt break från Det nyttiga livet.
Trots att jag nu för tiden träffar min bror en gång per år i princip, så känner han mig ruggigt bra. När han var hemma och hälsade på här hemma för några veckor sen så tog han med sig japanskt godis till mig, som den gottegris jag är. Smakerna är choklad och... körsbärsblomma, haha! Chokladen smakade ungefär som chokladflingor och körsbärsblomma smakade.. papper? Nej, det slog inte svenskt lösgodis för fem öre tyvärr.

Surround Yourself With Only Good

Kategori: Okategoriserade

Idag är min migrän, om möjligt, ännu värre än igår... Men vaknade till 1. DHL ringde och sa att dom hade paket till mig, hihi  2. Ett Krya på dig-mejl från en lärare  3. Ett Saknar dig-sms  4. Flera fina kommentarer från er. Så känner mig ändå lite glad :-) Jag ska försöka pigga på mig lite mer (läs: kaffe, mat, ipren), så hörs vi sen. Tills dess hoppas jag ni har en kanonbra tisdag med mycket solsken

Thank You

Kategori: Okategoriserade

Vill kika in och säga tack för alla fina kommentarer, blir så himla peppad och ni gör min migrän-dag mycket bättre
Såg att mitt inlägg kom upp på blogg.se's "Synas" av någon anledning haha, tråkigt att det blev en sån tråkig bild!

Byxan Med Litet B

Kategori: Mode

Har tokletat efter dom perfekta vita jeansen i princip sedan solen började skina. Men med kommunens kortaste ben och minsta rumpa är det alltför lätt att bara glida igenom minsta storleken på damavdelningen (tänk ett barn som provar mammas byxor)...
I ren frustration drog jag en chansning och provade största storleken på barnavdelningen, 170. Sen storlek 164...

De perfekta jeansen, för mig, är i storlek 152 och kostar 99 spänn (föreställ er min och Carros haka ner till golvet i omklädningsrummet). Jag tycker det är tokpinsamt att jag måste handla på barnavdelningen, men kan ni tänka er att dom här brallorna kostar en tiondel av vad min förra jeans kosta? Det är helt sjukt.

Studymode: On

Kategori: Okategoriserade

Godmorgon ni fina! Har bokstavligt talat legat inne i mitt rum med mörkläggningsgardinen för fönstret och solglasögon på för att överleva världens migränanfall. Var rädd att jag skulle börja kräkas så skippade skolan, för allas skull haha.
Kravlade mig i alla fall upp för att trycka i mig allt som kan få mig att må bättre: ipren, kaffe, mat. Så nu är jag redo för att ta tag i lite skolarbeten, bland annat den här artikeln om Fanny Lyckmans stil.

Har nog aldrig längtat så mycket till studenten som jag gjort på sistone... Vill köra min egen bil, tjäna mina egna pengar, bo i min egen lya och göra precis vad jag tycker är bäst för mig. Därmed pasta!

Finally Some Answers!

Kategori: Okategoriserade

Okej, här får ni svaren ni fått vänta alltför länge på:
- Neon-tröjan är från H&M.
- Svar ja, jag köpte Kenzo-tröjan på Ebay! Allt gick galant, förutom att leveranstiden var över en månad. Det är i princip precis som att handla på en online-shop, jättelätt in my opinion. Frakten var gratis för mig!
- Gröna skinnjackan är köpt på Carlings. Finns nu på 70% rea, så skynda fynda!
- Mina vita velour-byxor är köpta på H&M, dock för flera år sen. Just nu har vi likadana byxor i ljus korall och blått på H&M!
- Mattan är köpt på Mio, för cirkus två år sen om jag inte minns fel.

Cooking

Kategori: Okategoriserade

Inte nog med att jag lyft på arslet och tränat idag - jag har även lagat mat. Alla som känner mig vet att jag är urusel i köket, så det här är det mest avancerade jag har lagat tror jag (tydligen går allt med lite kaffe i kroppen). När jag såg slutresultatet tyckte jag det var så vackert så jag vill inte äta upp det, haha!
Det har blivit mycket skräpmat på sista tiden, men nu ska jag börja med kosthållningen igen. Snälla Gud led mig bort från frestelser.

Sunday

Kategori: Okategoriserade

Vaknade upp till detta:
Men bestämde mig ändå för att (dock efter att ha dragit i mig en pizza-slice och nötat Hollywood Heights)...
... Att dra ut och röra på mig! Efter ett x antal sjukdomar är jag äntligen beredd att börja träna igen.

Leo-Tips

Kategori: Mode

Gillar ni djurhudar lika mycket som jag? Spana in den här godingen i så fall! Finns på Vero Moda just nu. 
PS. Den är så mjuk och skön och len så jag skulle kunna använda den som pyjamas.

From Hedemora With Love

Kategori: Okategoriserade

Tre till från vår tripp till Hedemora. Nu planerar vi att åka till Leksand också, hihi.

Out With The Old, In With The New

Kategori: Mode

Är det inte härligt att rensa garderoben? Den här gången blev det ganska tomt i min, haha. Men då har man ännu mer anledning att fylla på med nytt, eller hur? Ikväll ska jag sitta uppe och surfa varenda online-shop tills jag hittar den perfekta vårjackan. Gällande detta är jag för kräsen för mitt eget bästa..

Happiness Is A Decision

Kategori: Mode


Säg hej till första plagget i min sommargarderob 2013!
Idag har jag varit på Kupolen med tjejerna och sen bjudit på våffel-lunch hemma hos mig. Det var så himla fint väder, och vi hade så sjukt roligt när vi vevade ner rutorna i bilen och bara skrek med i musiken. Precis som man borde göra på sommarkvällar. Äsch, bara cirkus 70 dagar kvar till juni.

PS.  Imorgon kommer Frida hem från Hedemora igen, tjoho! Detta betyder 1. Kramkalas med mina favoritflickor 2. Min sminkväska hamnar i rätta händer, kan ni fatta att jag glömde allt mitt smink borta i Hedemora?!

Har Gjort, Gör Och Ska Göra

Kategori: Okategoriserade

När jag vaknade imorse hade jag tre olästa sms som det stod "VAKNA!" på allihop i princip. Det stod fika och shoppingtur på schemat och det tackar Matilda Olén sällan nej till så det var bara upp å hoppa! En timme senare var jag nere på stan och tjejbabblade som vanligt.

Idag har jag även hunnit med ett telefonsamtal med en ängel på andra sidan jorden (det var inte bättre förr, tack och lov för internet och 3G och allt vad det heter), har kollat The Bible (en serie på Svt om gamla och nya testamentet, vässar religionsminnet lite) och ikväll hade jag tänkt ta en powerwalk till solariet (tro det eller ej, men har inte en enda brunutansol-molekyl på mig!). 

Sen Sist...

Kategori: Okategoriserade

I'm back! Här får ni några snapshots på vad jag haft för mig sen vi hördes sist.

I torsdags firade jag och mina bästisar William som fyllt 17! Här har ni jag och 1. Néa 2. Olivia 3. Frida & Néa.
På fredagen hängde jag hos Johanna i Torsång och kände att kroppen började säga ifrån.. Hela helgen låg familjen apsjuka i sommarstugan, haha.
I måndags kom Frida hem från Hedemora och det firade vi med en sleepover i hennes lägenhet! Det var så himla skönt att få träffa mina tjejer igen, få skratta och babbla.
På tisdagen låg jag, Carro, Néa och Frida och degade ett bra tag, tills vi bestämde oss för att åka med Frida hem till hennes hemstad! Vi hade en kanondag verkligen. Strosade i byn, åkte hem till Frida och fikade och gosade med djuren och sen ner på byn igen för att äta middag. Kom hem vid 22.30 och somnade riktigt gott.