MATILDA OLÉN

Another Day, Another Coat

Kategori: Mode

I samma veva som solen började gassa, fick jag min efterlängtade kamelkappa... Ibland kan jag vara så fräck så jag ber om lite kallare grader, så jag kan använda den. SOLKLAR tiopoängare!

Studymode: Off

Kategori: Okategoriserade

Det var en fin tanke att plugga i solen idag... Blev absolut ingenting gjort, och sen fick jag supermycket bättre för mig när två av mina favorittjejer sprang in genom dörren. Vi har fått till ännu en mysig dag, tjejorna och jag, men nu ska jag ta mig i kragen och skriva det där talet (som jag ska hålla imorgon!). Jag tänker bara BELÖNING, BELÖNING, haha... Min största sporre nu är nya jeans, men jag är redo att satsa vänstra benet på att jag inte kommer bli klar på ett bra tag. Sen kväll och tidig morgon rimmar inte i min värld, så ge mig en stor fet säck med Lycka till!

#Selfie

Kategori: Mode

Min nya topp... Magkort såklart (köpstopp på det nu?).

Godmorgon kära ni! Lever i en total bildbrist just nu, men av positiva anledningar - jag har helt enkelt haft för mycket och för roligt för mig. I lördags hängde jag och Carro på min balkong hela långa dagen, tills hon stack iväg för att jobba nattklubb och jag för att sticka till en annan nattklubb med Mikaela. Sjukt rolig kväll! Söndagen blev inte sämre, för då hängde jag och världens bästa tjejer i solen och åt gott hela dagen. Kort sagt så får den här helgen 12 av 10 poäng. Jag är glad som en lärka!

Nu väntar en lång skoldag medan solen skiner utanför... Vi hörs, pinglor.

BBQ W/ Ma Girls

Kategori: Okategoriserade

ÅH vilken kväll jag och tjejerna fick till igår! Jag rullade bokstavligt talat hem, efter allt gott vi stoppat i magen.

Världens bästa Carro smsade mig nyss och föreslog pannkakor. Jag sa JA. Nu väntas alltså en lördag med gott häng, gott käk och världens goaste vän. Det ska vara gott att leva, och det är det!

Na Na Na

Kategori: Okategoriserade

 

Craving...

Härliga fredag! Har hunnit med färg och klipp, promenix och någon soltimme, och ikväll vankas det grillkväll med tjejerna. Vad mer kan man begära? Ja ni, inte mycket. Idag är livet skönt.

Nu ska jag slita upp ett paket som kom idag! Iiihh, alltid lika spännande! Vi hörs senare stumpor och stumpar. Puss, M.

Forgive Me While I Forget You

Kategori: Okategoriserade

Igår började jag jobba 08.00, slutade 17.00, åkte en blixtsnabb vända hem för att hämta packning och rusade sen till Centralen till tåget som gick lite före 20.00. Full fart hela dagen! Och när jag landade i min säng i Falun däckade jag på stört. Detta, mina vänner, är ett bra recept för att bli halvsenil och glömma viktiga bokningar - 08.30 hade jag en tid hos frissan som jag väntat på i 100 år, men då sussade jag sött... Lyckligtvis kunde jag haffa en tid imorgon istället.

Annars då? Sorgligt som få att säga hejdå till kollegor igår (vet ju inte riktigt när vi hinner ses igen med all skola som äter upp tiden), sorgligt att säga hejdå till familjen i Stockholm, sorgligt att min altan ligger i ett läge som bara tillåter solen från runt kl. 10.00. Så nu sitter jag i startgropen och bara väntar på att få kuta ut och bättra på brännan! Det är dagens planer helt enkelt. Puss, M.

Idag Vill Jag...

Kategori: Mode

-

... gå på en liten vår-promenix klädd i det här! Kan hända att jag känner för en fika också.
 
Har haft en fantastisk dag både i solen och på kontoret! Imorgon hänger jag i Partaj-studion och på kvällskvisten bär det av till Dalarna igen. Vi ses!

XO, IPhone

Kategori: Okategoriserade

Mössan med stort M / Blomshopping / Pubhäng / Skål! / The final countdown... / Taggade och dösnygga / Lättdrucket / Finbesök av fina tjejer / Förra helgens bravader. (Okej, det ser ut som jag dricker varje dag. Det gör jag inte, haha).
Fick äntligen strosa runt i min kappa! Här på g ut för att käka tapas.

All White Everything

Kategori: Mode

-

 
 
Inget slår vitt.

The Perfect "Mellis"

Kategori: Okategoriserade

Mina hälsosamma och supernyttiga vänner Hanna och Olivia har snackat om den här frukosten/mellanmålet ett bra tag, och för någon dag sen kände jag att banne mig jag också skulle var sådär nyttig och skippa vitt rostbröd till mellis efter plugget! Det är så himla lätt, man bara vevar ihop kvarg och Fun Light och vips så har man typ en smaskig yoghurt. Jag toppade med hallon!

Ville bara kika in och slänga in det här frukosttipset till er - nu ska jag vidare på andra äventyr! (Stockholm väntar!). Hoppas ni får en strålande dag. Puss, M.

Animalistic

Kategori: Mode

-

 
Har klickat hem: två skönheter i färgen "camel" (topp + kappa).
Vill klicka hem: zebra-grejer till... ja, min framtida lägenhet.

Crop It Like It's Hot

Kategori: Mode

Vad härligt vågad man känner sig i den här magtröjan, och vad härligt att dagen bjuder på ett väder som tillåter lite mage! Hade velat slänga på mig den här + pennkjol + dom här örhängena ikväll och slå lite klackar i taket (igen). Dock har jag kanonmycket att göra innan jag kan sätta mig på Stockholmståget imorgon, så det får nog räcka med en utgång den här veckan.

Nu ska jag kuta ut i solen! Vi hörs senare. Puss, M.

... And Some Tulips

Kategori: Okategoriserade

I förrgår drog jag och mamma för att plocka upp lite påskgodis till alla små påskkärringar som kommer plinga på under helgen! Men det var inte utan att några paket tulpaner fick följa med... Åh vad jag gillar färska blommor i ett nystädat hem.

Som den nattmänniska jag är har jag gått från soff- till sängläge hela dagen, men vaknat till liv nu på kvällskvisten. Nu ska jag ta itu med lite städning (hur mycket flaskor/burkar/dunkar kan en förfest innehålla?), nätshopping (bara något litet för jag är VÄRD det) och sen ska jag mysa ner mig i soffan med något gott. Nu går det rysningar längs ryggraden för jag är så sugen på riktigt fredagsmys, haha! En sån där fredag där man bara göra vad man vill, äter vad man vill och hur mycket som helst. Är inte det ganska så jätteunderbart hörrni?

Hoppas ni får en fin kväll, och glöm inte att ratta in Let's Dance kl. 20.00! Fick ett Saknar dig-sms av en kollega som är där nu, och jag vill bara dit och känna pulsen. Men Stockholm får vänta till nästa vecka... Puss, M.

Refresh Yourself

Kategori: Okategoriserade

Jag har hittat sommarens törstsläckare! Fun Light's nya smak Päron och kiwi. Hur fräsch som helst med is i.

... Och igår blandade jag och Mikaela drinkar med den! Det vankades student-kickoff på Etage och jag var helt säker på att jag inte skulle dra dit tills jag helt plötsligt stod i köket med Mikaela och skålade, haha. Vi fyllde huset med ett riktigt härligt gäng och sen trillade vi ner till stan i sommar-klackar (woho!). Jag kommer knappt ihåg sist jag var ut i Falun så det var riktigt roligt att få träffa folk som man inte sett på kanonlänge! Jag är verkligen en som menar när jag säger "Men HEEEEEEEEJ vad kul att se dig!", haha.

Ps. Guuuud vad roligt och hjärtvärmande att få höra så mycket fint om mig och bloggen igår! Tusen tack till alla som kikar in här och diggar det jag gör. Jag diggar ER supermycket!

Gina Bag

Kategori: Mode

Den här godingen fastnade mina ögon för när jag scrollade igenom Gina Tricots hemsida! Nude + rosé är en finemang kombo. Ska nog svänga förbi butiken och klämma på den lite. Om den är lika fin i verkligheten är den ju ett himla kap - den blir din för mindre än två hundralappar!

Be A Warrior, Not A Worrier

Kategori: Mode

Halloj i stugorna! Idag har jag 1. fått lite panikångest när min lärare talade om att jag ska ha lämnat in alla uppgifter inom en månad (?!) 2. bestämt balklänning 3. postat inbjudningar till min studentskiva. Nu kan man verkligen säga "det börjar närma sig".

Jag mår fortfarande inte helt 100 men har krigat mig igenom hela dagen ändå. Och ja, den här kjolen är redan en favorit.

Morning Sun

Kategori: Okategoriserade

Godmorgon! Solen skiner på oss idag igen och jag mår lite lite bättre, så ska vi inte få till en riktigt bra dag allihopa? Puss, M.

Beauty Wishes

Kategori: Okategoriserade

-

Vill bomba mitt ansikte med nude-färger! Som den här grymma paletten från Bobbi Brown och läppennan från Armani. Fick för ett litet tag sen en uppenbarelse om hur grymma läppennor är, haha, så det får åka upp på Att köpa-listan. Jag har aldrig, utan undantag, något annat än nude på naglarna och det ser inte ut som det blir någon förändring på den fronten på ett tag framöver... Nu suktar jag efter Michael Kors' version. På vintern torkar mina stackars läppar ut, och på sommaren lyckas dom ofta bli brända. Chanel's super-läppbalsam får gärna ta hand om dom.

Av en slump hittade jag ett prov på Dolce & Gabbana's doft Desire i min dofthylla hemma i flickrummet, och blev smått besatt. Och när sommaren och solen kommer springandes, vill jag duscha med en stor hink av Body Shop's shower gel! Finns inget bättre än att ligga i solen hela dagen och sen hoppa in i duschen och dofta fräscht resten av kvällen. Förra året körde jag på satsumas (om jag minns rätt?), i år vill jag sniffa "Pink Grapefruit".

Och ja, en necessär från Louis Vuitton ramlar väl aldrig ner från önskelistan?

(H)Earring Crystal Clear

Kategori: Mode

Nytt örongodis.

Tjabba tjena! Förkylning + pollenallergi är ingen bra kombo. Jag har svävat runt i någon slags feber-dimma sen igår eftermiddag. Men trots att insidan mår superkasst, så har utsidan mått prima ballerina i solen idag! (Ja, om man räknar bort svullet fejs). Låg i cirkus en timma och bara sög i mig d-vitamin på altanen.

Resten av dagen ska jag väl fortsätta med den här långtråkiga kureringen... Jag har redan hunnit bli himla rastlös av att inte kunde hoppa och skutta fram som vanligt. Mitt huvud dunkar verkligen konstant. Men planerar att slänga in ett till inlägg här idag, så vi hörs snart igen! Puss, M.

Thanks For Making Me A Fighter

Kategori: Mode

Hej Måndag! Vaknade upp på dödsbädden, hur pollensjuk som helst, men krigade mig till skolan ändå (i kjolen jag haffade igår). Dagen har inte helt förvånande alltså inte varit helt tipptopp, haha... Men ett kanonstort plus är att min studentmössa äntligen är i mina händer och den är perfekt! Nu gäller det bara att klara skolan först...

På mitt schema för eftermiddagen finns endast VILA och KURERING. Känns som en lastbil backat över min skalle, och mitt nylle är verkligen som en smet potatismos. Om inte jag ligger totaldäckad resten av dagen, så hörs vi lite senare igen. Puss, M.

Wish List

Kategori: Mode

-

Tröttnar inte på kopparfärgade lampor, kjol-perfektion, basic tröjor och stövlar från H&M.

Sneak Peak: Straps

Kategori: Mode

Åh vad detta var kärlek vid första ögonkastet! Så himla läcker. Köpte också en svart pennkjol, som kommer passa mer än perfekt till den här toppen. Bättre kik kommer, förhoppningsvis får ni snart se hela outfiten på!

Change Of Plans

Kategori: Okategoriserade

Ändrade planer! Istället för att jag och min (o)vän pollenallergin skulle ligga hemma och tycka synd om oss själva, så drog mina päron med mig på stan för lite nödvändig shopping. Då snackar vi framför allt allergimedicin, underkläder och strumpor, men en och annan liten "wantie" hängde med (ska visa er sen!).

Nu däremot menar jag allvar med te-koppen fastklistrad i handen, och förhoppningsvis något gott att stoppa i min vråliga mage! Vi hörs lite senare hörrni. Puss, M.

Eat Out

Kategori: Okategoriserade

Vips! så var det söndag igen. Min lördag blev tipptopp från början till slut! Käkade gott på Smak med päronen och snackade skavsår i käkarna med tjejerna efteråt.

Idag vaknade jag upp med en pollenallergi från h-vetet. Mår nedrans risigt. Så resten av dagen kommer spenderas med en hink te i handen. Krya på mig! Puss, M.

Cloudy Saturday

Kategori: Okategoriserade

Igår kväll drog jag ut på en löptur, för att sen svänga förbi Ica och komma hem med snacks lagom till "Inför ESC" med päronen. Jag somnade som en stock innan tolv, och vaknade tidigt av solen imorse! Bestämde mig för att ställa ut alla utemöbler och fixa på balkongen, men när det väl var färdigt hade ju givetvis solen gått i moln... Trotsade dock kylan och hällde i mig morgonkaffet där ute, haha.

Nu ska jag sätta fart och göra mig iordning! Lite senare ska jag och päronen äta ute på en ganska ny restaurang här i Falun, och senare ikväll kommer lite goa tjejer hit. Trevlig helg på er sötnosar. Puss, M.

This Year's Look

Kategori: Mode

Vitt och enaxlat, som sagt! Köpte den här klänningen i september, så har inte hunnit använda den mer än en gång (det där med klänningar är ju lite knepigt på vinterhalvåret). Men är den inte läcker?! Vi blir nog ännu bättre kompisar i sommar, den och jag.

Plus Awards '14

Kategori: Okategoriserade

Hur fantastiskt vackra vänner har inte jag?

Snipp snapp slut så var den här galan slut... Men kul var det! Det var allt från brinnande bord till urballning till Plusgymnasiet-låten (ja, skolan har en låt och JA, ni kommer få höra den på vårat studentflak, haha!). Jag kom hem supermätt och superslut. Jag har som vanligt inte fått mycket sömn, men får egentligen skylla mig själv som ligger och garvar i telefon om nätterna och helt enkelt glömmer bort klockan, hehe. Next up är alltså en kaffekopp plus lite catching up med mina päron som spenderat dagen i Uppsala!

Alldeles strax ska jag posta bättre bilder på dagens klädsel - håll utkik. Puss, M.

Throwback: PlusAwards '13

Kategori: Mode


Godmorgon på er! Idag vankas det ju gala i skolan, men innan jag kan uppdatera er om dagens klädsel och händelser - låt oss kika på hur jag såg ut förra året! Jag hade en klänning jag tyckte var supervacker, en sjukt djup bränna och solblekt hår. Det här var i juni och våren 2013 bjöd ju på ganska så mycket finväder, till skillnad från 2014... Därmed kan jag inte garantera något tecken på solsken på mig iår, haha. Ganska blek och mörkare i håret (och absolut inga bara ben!).

Idag ser jag fram emot lite rörda nyllen när några få fina tjejer på skolan ska vinna pris! Jag grät som en bebis när min fina Frida vann "Årets klasskompis" förra året. Sen bjuds det alltid på grym mat, hehe... Ha en fantastisk fredag fantastiska ni! Vi hörs ❤️

Award Preppin'

Kategori: Mode

Imorgon vankas det gala i skolan! Festligt värre! Men av någon underlig anledning var jag inställd på att det var onsdag idag, så nu far jag runt som en yr höna och försöker hitta något att ha på mig... Är så sugen på att tjuvstarta på min studentklänning (bilden!) men det känns å andra sidan himla tråkigt... Lutar nog mer åt vitt och enaxlat. Hur låter det tycker ni? Puss, M.

Trenchy

Kategori: Mode

En närmare kik på kappan jag köpte för flera veckor sen, men inte hunnit premiära (!!!). Tänk om det kunde få bli lite varmt någon gång...

Voíla! sa det så hade min egna far trollat med min kamera så den var hel och ren igen. Fantastiskt va?! Vilken lättnad. Idag har jag långpromenixat med min stegräknar-app Accupedo (tips!), hinkat tre liter smoothie och tagit det lite lugnt. Igår körde jag intervaller i solnedgången, och det var urskönt tills jag kom på att jag hade glömt bort min halsont som jag vaknade med och helt plötsligt kände att jag hade något i stil med blödande magsår i halsen. Ska ha vattenkokaren på högvarv resten av dagen och konstant te-flöde mellan mun och magsäck. Att bli sjuk ligger sist på listan!

Psst... Slänger in ett litet svar. Jag solar i Slätta-hallen i Falun! Mest för att det bara är 5 minuters promenix ifrån mig.

Shades Of Perfect Purple

Kategori: Mode

-
Okej, jag erkänner - jag obsessar lite. Men hur fint är det inte med en sån där djup rik nyans av lila? Önskar jag var just en "royal" och köpa hem allt det här...

Fix You

Kategori: Okategoriserade

Ramade in en bild från ELLE's editorial och vips så blev det lite trevligare att sitta vid skrivbordet.

Gårdagens sleep-over blev lyckat! Sjukt mycket tjejsnack, godsaker och skratt (och skräckfilm såklart). Klockan hann bli 03.30 innan vi somnade i skolans konferensrum. Vi blev väckta runt 07.00 och sen dess har jag bara tagit igen förlorad sömn, haha. Har slaggat i soffan till och från hela dagen. Ikväll blir det ompyssling med en tur till solariet, nagelfix och långdusch.

Nu till dagens jäkla neråt-tumme... Min kamera är paj! Älsklingens objektiv har på något vis fastnat så när det ska rulla ut låter det som en gräsklippare och så skriker skärmen ERROR. Not so good. Nu måste jag leta upp och damma av min gamla systemkamera, och se vilket skick den är i...

Efter Regn...

Kategori: Okategoriserade

Pastelliga inspirations-dosar: CHIC och bakgrundsbilden på Rosie Huntington-Whiteley.

Till skillnaden från gårdagen från helvetet har min tisdag varit ljuuuv! Snackat av mig med mina fina tjejer, intresseanmält mig på en lägga (!!!) som känns helt perfekt och ikväll väntar en sleep-over på skolan med alla Plus-studenter. Men innan dess ska jag försöka vässa mitt CV lite och packa ner tandborste m.m. Vad konstigt (äckligt?) att borsta tänderna ikväll på skoltoaletten, haha!

Cuteness Overload

Kategori: Mode

Behöver jag ens förklara hur fina, söta, läckra dessa sommardojor är?! Hade velat lagt vantarna på dom högst upp... Har spanat in ett par liknande från Zara (shoppar jag ens på något annat ställe?) men dom här såg bekvämare ut.

Idag Vill Jag...

Kategori: Okategoriserade

-

... bo i en Zara Home-butik!

Jag städar, rensar och plockar på övervåningen och garderoben för tillfället. Klicka HÄR för att lyssna världens skönaste låt, och klicka HÄR för att slänga ett getöra på resten av min sköna Soundcloud-lista. Bästa när man håller på att göra nytta!

Monday Go Away

Kategori: Okategoriserade

Godmorgon måndag! Du har varit för taskig mot mig hittills... Vaknade upp med både psyke och kropp mör som efter en boxningsmatch mot Muhammad Ali. Har kämpat med en grej (rättare sagt 69 grejer) till skolan non-stop sedan jag vaknade, och har inte ens hunnit peta i mig frukost än. När man badar i stress och press är inte en värdelös måndag till någon stor hjälp. Hoppas ni är gjorda av hårt virke och kan gå in i den här veckan med bra känsla i magen, jag vet att jag skjuter på det en vecka till hehe.

Favourite Pieces

Kategori: Mode

Tänk att få glida runt i dom här sköna klänningarna på semestern...
Och mitt hjärta slår trippelfort för dom här sakerna...
Nu ska jag knäppa ihop händerna och be en bön om att dessa grejor ligger vid fotändan av sängen när jag vaknar imorgonbitti. A girl can dream, eller hur? Hihi.

Weekend Snapshots

Kategori: Okategoriserade

Hittade fina vita brallor på Åhléns / Käkade frulle på balkongen (!!!) / Agerade frisör och klippte en peruk som ska dyka upp i nästa veckas Partaj-avsnitt / Det är ingen nyhet att Albin är en finsmakare när det gäller kaffe, här blev jag bjuden på hans Espresso Special.

Hej på er era kämpar! Jag sov 2,5 timme inatt så gissa om det var skönt att komma hem till päronen som bjöd på grillat, film och en lååååång tupplur i soffan. På tåget använde jag min fårskinnsjacka som täcke och kurade ihop mig rejält i sätet, så man kan ju faktiskt säga att jag har myst bokstavligt talat hela dagen. Precis som man ska på söndagar! Nu ska jag norpa en Magnum Mini-glass från frysen och glida ner i soffan lite till. Hoppas ni får en fin kväll kära kära läsare!

Ikväll Vill Jag...

Kategori: Mode

 
-

... gå ut och fira min vän klädd såhär! Har fallit pladask för dom här brallorna. Tycker det är himla fint att klä sig helsvart och matcha med en lite lättare makeup, som ljusrosa läppar och flörtigt långa fransar.
 
Ps. Sorry för dålig update, kompenserar snarast! Idag har jag sovit orimligt länge och sen ätit frukost på balkongen. Snart väntar mat och sen utgång! Min fina vän Philip fyllde hela 20 år igår. Och av en ren slump ska två kollegor ut på samma ställe. Hur bra?! Taggad! Ha en fin lördagkväll kära ni. Puss, M.

Pardon Her Swag (Bag)

Kategori: Mode

Mamsens nya väska förtjänar ett stort WOW och många kidnappningar från min sida (tur att jag gillar den mer än henne så hon låter mig). Den är i italienskt läder, så det doftar supergott i en läderälskande näsa som min.

Apropå väskor så är mina packade, och tåget rullar härifrån runt halv sex ikväll. Innan dess ska jag hinna hämta upp mina skor hos skomakaren och livsnjuta framför lite Greys Anatomy. Mina föräldrar ska på lägenhetsvisning ikväll och jag önskar jag kunde hängt med! Älskar att kika på lyor. Efter att jag och två kollegor i Stockholm lunchat i vintras, drog vi en spontanare och gick på en lägenhetsvisning på fina St Eriksgatan. Lägenheten låg högst upp i huset, hade snedtak och öppen planlösning, med grym utsikt. Tänk om man hade haft dom där miljonerna mäklaren bad om, haha... "I ett annat liv" eller bara i framtiden, kanske.

Idag Vill Jag...

Kategori: Mode

-

... springa ärenden i detta, i VÅRSOLEN. Jag DÖR för dom där brillorna.

God eftermiddag! Har hunnit lämna in mina klackar på "om-sulning" om det nu är ett ord, haha. Spanskt läder är tydligen inte riktigt optimalt för svenskt klimat och allt som kommer med det. Jag har även fått lite nya planer inför helgen, som känns kanonkuuuuul! Efter en hink kaffe känner jag hur peppet bara flödar i blodet. Nu står väskan och väntar på att bli frullproppad med packning. Puss, M.

Det Heter Nödvändigheter

Kategori: Okategoriserade

Att ha i väskan när det krisar: hårspray (om blåsiga Sverige sabbar frillan), torrschampo (fräscht hår med volym, vem tackar nej?), snygga örhängen (man bör alltid vara beredd på AW).

Godmorgon! Igår hängde jag och Emma hemma hos Néa till kvällstid och sysslade med plugg och hårfärgning. Nu sitter vi i skolan och knåpar med lite tråkiga måsten. Planerar att fortsätta vara effektiv resten av dagen också! Önska mig lycka till, hihi. Puss, M.

5 For You Guys

Kategori: Okategoriserade

Träffar du alla kändisar som är med i programmen du jobbar med?
Ja! Alla är jättretrevliga och superproffsiga. Dock blir jag aldrig "starstruck", haha.

Träffar du någon eller är du "förtjust" i någon i Falun eller Stockholm som du skulle kunna tänka dig att börja träffa?
Jag skulle inte säga att jag träffar någon tillräckligt mycket för att vara "förtjust". Trivs ju superbra med livet utan pojkvän, men skulle absolut inte tacka nej om någon ville träffa mig mer! Men då får han gärna hålla till i Stockholm, Falun vill jag inte hänga i mer än vad jag måste, hehe.

Vad är det för universitet du ska börja på?
Det är absolut ingenting bestämt! Jag har letat jättemycket, men kanske lagt det lite på hyllan nu. Det var så himla svårt att hitta något som känns helrätt... Som jag nämnt tidigare ändrar jag mig hela tiden, och nu är jag mer inne på att jobba. Ja ni, vem vet var jag hamnar till slut, haha! Det visar sig. Brukar tänka att alla val leder till samma mål, fast vägarna har olika mycket svängar.

Vilka bloggar läser du? Nån i Falun?
Wow, jag är verkligen världssämst på att följa bloggar. Klickar in på dom jag kommer över! Om jag blir tipsad om någon, eller hittar någon på t.ex. Instagram. Angående Falubloggar brukar jag klicka in när någon på t.ex. Facebook länkar sin blogg. Det kan vara kul att se vad andra bekanta i den här hålan sysslar med :-)

Såg på Twitter att du skrev något om att du haft något med programmet Partaj att göra. Kan inte du förklara mer om detta?
Givetvis kan jag göra det! Ni har kunnat läst lite om det tidigare här i bloggen. I höstas var jag sminkassistent på Partaj på heltid, nu i säsong 6 är jag bara med lite på ett hörn när jag kan (skolan tar ju upp ohyggligt mycket tid). Förra säsongen var jag med på inspelningar och kollade till smink och hår, nu är jag mest på kontoret och hjälper till med det jag kan och gör diverse enkla sminkningar. Det är helt sjukt roligt!!!

Sen vill jag passa på att säga TACK till alla som skriver så fina komplimanger till både mig och bloggen! Ni är ta mig tusan BÄST! Tack tack tack ❤️❤️❤️