MATILDA OLÉN

Welc(H)ome

Kategori: Okategoriserade

Ni är en del som är nyfikna på hur jag bor, och självklart ska ni få se det! Men ni vet hur det är, man vill alltid fixa någon liten detalj innan man visar det för världen... Här har ni i alla fall en liten sneakpeak på min hall! Till vänster är badrummet, till höger fortsätter sko-raddan fram till ytterdörren och där mattan tar vid börjar resten av läggan.

Jag och tvättmaskinen har lite kvalitetstid, så ska rikta uppmärksamheten dit en sväng. Puss!

A Few Favourites

Kategori: Okategoriserade

Min nya sminkväska från Make Up Store, Clarins läppmagi, "La vie est belle"-doften från Lancome! (Och mina grymma spegel-glasunderlägg).

Gooood morgon, Sverige! Har legat och dragit mig i sängen och pratat i telefon hela morgonen. Det är så mysigt, då känns det inte som att man vaknar själv i en ensam lägenhet. Jag ska ha en såndär dag där man bara gör massa vettiga saker och får bocka av Att göra-listan lite. Men först - kaffe framför Bruce Jenner. Puss, M.

A Bunch

Kategori: Okategoriserade

Hallå mina underbara! Här får ni en bamse-last med bilder från min lilla iPhone! Sammanfattningsvis kan man säga att dom senaste veckorna innehållit mycket kaffe, glass, vår-promenader, trippar till Falun, skoprovande och drinkdrickande (för att snacka alkoholfritt - drick nya Finley!). Well, can you ask for more? 
Vissa bilder är från igår när jag, Carro och Néa åkte till Skeppsholmen och käkade middag i kvällssolen, innan vi promenerade tillbaka genom stan och Kungsträdgården. Det var verkligen dagarnas dag! Somnade som en prinsessa på kvällen. Och min Falu-helg var fantastisk. Mina vänner är bäst.
 

Touch Of Green

Kategori: Mode

-
 
Tjenixen! Jag har hunnit landa i Dalarna, catchat upp med min soulsister Frida, spanat in päronens nya lägenhet (som byggisarna fortfarande snickrar på) och lapat lite sol. Min fredagkväll stavas V-I-N och det slår ju aldrig fel! Spring ut i solen nu <3 Puss, M.

Sunny Side Breaky

Kategori: Okategoriserade

Godmorgon änglar! Jag har haft en såndär drömmorgon här hemma på Solsidan - vaknade av fågelkvitter och solen i ögonen och sen tog jag en riktigt lång bamsefrulle framför Vänner. Jag ska sätta igång med att packa resväskan, Dalarna väntar nämligen på lilla mig! Ha en helt dunderbra dag, hörrni <3 Puss, M!

Genie In A Jar

Kategori: Okategoriserade

Känns väldigt Vapianigt att klunka ur dom här - från Åhléns.

Halli hallå! Jösses vad bra man mår nu för tiden. Solen skiner, har tid för kvalitetstid med vännerna och man får börja handla svalare kläder. Just nu sitter jag och bläddrar bland sneakers och nya kuddfodral på nätet, men ska strax byta ut det mot att betala räkningar... Därefter är det sleepover på g! Ha en toppenkväll godingar <3

Ear Candy & Random Pics

Kategori: Okategoriserade

Coffee Wear

Kategori: Mode

 
 -
Tjenamors! Det var inte igår, huh? Men har haft fullt upp, med riktigt skoj grejor. Jag har haffat ett nytt jobb och därmed haft utbildning hela veckan. SÅ mycket info och SÅ kul! Mer om det senare, nu är jag sugen på att kila in till stan och ta en kaffe i kvällssolen med tjejerna. Vi har umgåtts himla intensivt senaste dagarna men inte tusan blir man trött på dom, tvärtom! Mina fina klippor <3 Vi hörs snart igen (jag lovar)! Puss, M.

Classics

Kategori: Mode

Ska hoppa i min nya favvobralla och möta upp tjejerna i stan. Ha en tipptopp dag! Puss, M.

W.W.

Kategori: Mode

-

Hej på er! NI FÖRSTÅR INTE vilken fantastisk dag jag har haft idag. Jag, Emma och Carro har brunchat och druckit kaffe i vårsolen på Söder. Skrattat, planerat, ventilerat och bara mått kanon! Det var minst sagt sol ute, inne och i sinnet. Nu ska jag stoppa något i magen innan jag ska promenera i solnedgången här på Solsidan. Ni hör ju hur bra jag har det, hihi. Puss, M.

Ljusa Tider

Kategori: Okategoriserade

Voíla! Spana in den här läckerbiten jag la tassarna på idag. Har fått en sån dille på kombon koppar + ljusrosa så next up är att införskaffa sig örngott i den girly färgen. Annars? Hade ett strålande möte idag (mer om det sen), jag har putsat alla mina 22 par skor, Ica-shoppat och hinkat te som aldrig förr. Summan av kardemumman är att jag just nu mår ganska finemang! Hoppas ni också gör det. Puss, M.

Breaky

Kategori: Okategoriserade

Glad lördag och Glad påsk på er! Jag har ingen häftig påskbrunch framför mig men ikväll ska jag och Vanessa käka påsk-sushi. Vi har ringt varandra cirkus fem gånger om dagen hela veckan när jag varit i Dalarna, men saknar henne tokigt mycket! Jag har James Morrison på absolut högsta volym, har slukat morgonkaffet och next up är lunch. Får verkligen WOW-feeling av den här lördagen, får inte ni? Puss, M.

Nothing Beats Black Leather

Kategori: Mode

Livsviktigt: pumps, vardagsväska och clutch för helgerna. Svart skinn är safe för det passar till allt, men apläckert ändå.

Tjingeling! Igår kväll landade jag hemma på Solsidan igen, med en SJ-försening och träsmak i ändan i bagaget. Falun var kungligt den här gången, men till slut blir man alltid lite rastlös. Och trots att jag bara strosat runt i lägenheten och småstädat hela dagen så är det ändå skönt att vara hemma i storstaden.

Hoppas ni har en helt överfantastisk påsk! Puss, M.

Thru' Iphone

Kategori: Okategoriserade

Tjenixen! Dala-solen skiner, jag har varit hos frissan och blivit bortskämd, jag har fått krama om mina päron och haft kvalitetstid med bästa Saga och Mikaela - med andra ord så mår jag som en liten prins! Returbiljetten till Stockholm är ännu inte bokad så jag ska fortsätta leva som en royalty någon dag till, hihi. Ha en kanonfin onsdag hörrni! Puss, M.